De Zuiverste en Krachtigste omega-3 supplementen

Omega-3 concentratie van 95%

Uit duurzame visserij en milieuvriendelijke technologie

Care by Nature UnoCardio 1000 FOS
Care by Nature UnoCardio 1000 IFOS
Care by Nature UnoCardio 1000 Labdoor
Care by Nature UnoCardio 1000 Labdoor Sports
Care by Nature UnoCardio 1000 Doosje en Capsules

De gemiddelde Nederlander eet zo weinig vette vis en krijgt zo weinig visolie binnen dat er maar 4% omega-3 vetzuren in zijn celwanden zijn ingebouwd. Daarmee verhoog je je risico op chronische laaggradige ontsteking aanzienlijk. En dat draagt bij aan allerlei welvaartsziekten. Lees meer in “Waarom Omega-3”.

Weten hoe jij ervoor staat? Bestel bij ons exclusief de Omega-3 Index Test van cardioloog Prof. Von Schacky. Binnen 2 weken heb je de uitslag binnen. Lees meer over de test. Is jouw index te laag? Goede omega 3 uit visolie kopen? Met slechts 2 capsules UnoCardio 1000 per dag ben je binnen 3 maanden op gezond niveau. Bestel hier UnoCardio 1000.

Op onze website vind je het volledige portfolio van unieke WHC (voorheen Nutrogenics) supplementen waaronder UnoCardio X2, UnoCardio Sports, CholeRice & Cholive, QuattroCardio en O’HISA. Deze zijn ontwikkeld door Jo Wyckmans in zijn niet aflatende zoektocht naar een leefstijl voor een lang en gezond leven. Bestel hier jouw supplement.

Wij bouwen actief aan een partnernetwork van artsen, therapeuten en dietisten die hun klanten uitsluitend de hoogste kwaliteit supplementen willen bieden. Voor hen zijn aantrekkelijke kortingen en op hun praktijk toegesneden wetenschappelijke ondersteuning beschikbaar. Neem hier contact met ons op. Consumenten kunnen daarnaast ook direct bij ons bestellen.

Bij ons vind je passie voor omega-3, wetenschap, natuur en gezondheid. Maar vooral ook passie voor jou als klant en op jou afgestemde persoonlijke service. Samen met jou bouwen aan jouw gezondheid en een gezondere samenleving is waar wij elke ochtend weer voor opstaan! Lees hier meer over ons.

Populaire producten

UnoCardio 1000

43.95 Inclusief BTW.

Ons vlaggenschip: De meest zuivere omega-3 die er wereldwijd op de markt verkrijgbaar is. Met per softgel maar liefst 1280 mg pure omega-3 (1135 mg EPA en DHA) in natuurlijke verhouding en in goed opneembare tri-glyceride vorm. Aangevuld met 1000iu zonnevitamine D3.

UnoCardio Sports

45.45 Inclusief BTW.

Zuivere omega-3 + uniek NEM® eierschaalmembraan. Voor mensen van alle leeftijden die bewegen en sporten of last hebben van hun gewrichten! Bevat natuurlijke glucosamine, chondroïtinesulfaat, hyaluronzuur, collageen en eiwitten. Genomineerd voor het meest innovatieve omega-3 supplement van 2019 door Nutraingredients.com!

O’HISA (60 softgels)

99.95 Inclusief BTW.

O’HISA werkt van binnenuit en vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden en helpt de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden, maakt het haar voller en zorgt voor sterke nagels.

CholeRice + ChoLive

44.95 Inclusief BTW.

Een natuurlijk alternatief om de cholesterolspiegel gezond te houden op basis van rode gist rijst en monacoline K. Bevat een zeer hoge dosis hydroxytyrosol uit olijven en astaxanthine om oxidatie van met name LDL cholesterol te voorkomen.

Nieuwste berichten