Cholestrol verlagend Probioticum LPLDL: de vervanger voor rode gist rijst en monacoline K

Sinds jaar en dag verkopen wij ons populaire, cholestrol verlagend, vegan supplement CholeRice + ChoLive aan een groeiende schare trouwe volgers. Een heel effectieve vorm van rode gist rijst met een krachtige dosis van 10mg monacoline K per capsule om cholesterol te verlagen aangevuld met krachtige anti-oxidanten.

Veel consumenten gebruiken monacoline K uit rode gist rijst als natuurlijk alternatief voor statines om hun bloed cholesterol te verlagen. Nieuwe wetgeving maakt helaas dat deze consumenten op zoek moeten naar een alternatief.

Lactobacillus Plantarum LPLDL® is een geschikt veganistisch alternatief bestaande uit levende bacteriën die via je darmen je cholesterol op natuurlijke wijze verlagen.

 

Veranderde wetgeving beperkt monacoline K gehalte in supplementen

De werkzame component monacoline K in rode gist rijst is dezelfde stof die ook in cholesterol verlagende medicijnen, zogenaamde statines zit. Sinds jaar en dag probeert de farmaceutische industrie de wetgever te beinvloeden deze supplementen route af te sluiten. En dat is nu gelukt.

Vanaf juni 2022 moet de werkzame dosis monacoline K in supplementen verlaagd worden van 10mg naar onder de 3mg. Verder mogen er geen cholesterol verlagende claims meer worden gemaakt. En moeten er waarschuwingen op het etiket worden geplaatst.

Om deze reden hebben wij in samenspraak met WHC besloten ons supplement CholeRice + ChoLive niet langer meer te leveren en op zoek te gaan naar een vervangend cholestrol verlagend alternatief.

 

Veel aanvragen van mensen die op zoek zijn naar een vervangend cholestrol verlagend vegan alternatief

Wat nu? We krijgen enorm veel aanvragen voor een goede vervanger van zowel onze vaste klanten als klanten die voorheen een ander rode gist rijst supplement kochten nu producten met voldoende monacoline K niet langer leverbaar zijn. 

We zijn voor WHC op onderzoek gegaan en hebben na lang zoeken een hele goede vervanger gevonden. Zonder monacoline K, maar met dezelfde krachtige werking! De werkzame stof is een levende bacterie, een zogenaamde probiotica.

Nieuwe probiotica laat het microbioom in je darmen het werk doen

 

Geen medicijnen meer, gewoon je darmen op een natuurlijke manier voor je laten werken!

Met dit nieuwe product in tabletvorm voeg je levende darmbacteriën, zogenaamde probiotica, toe aan jouw microbioom. Een heel zorgvuldig geselecteerde bacterie familie met een heel specifieke werking op galzout in je darmen.

De succesvolle werking van LPLDL® wordt inmiddels wereldwijd onderkend en is LPLDL® is op meerdere conferenties erkend als belangrijke nieuwe innovatie als probiotica met hele specifieke werking.

LPLDL - Het awards winnende cholestrol verlagende probioticum

 

Galzouten spelen een belangrijke rol bij de opname van cholesterol uit het darmsap

Jouw lever maakt galzouten aan uit cholesterol die het filtert uit het bloed en slaat ze op in jouw galblaas.

Gal is een vloeistof die belangrijk is voor de spijsvertering in de darm en met name voor de vertering van vetten. Zodra er voedsel- en vooral vet voedsel in de darm komt, perst de galblaas zijn inhoud door de galgangen in de darm.

Éénmaal in de darm spelen ze een belangrijke rol bij het oplossen van vetten, cholesterol en vetoplosbare vitaminen in het darmsap, zodat ze beter worden opgenomen in het lichaam.

Na gedane arbeid worden de galzouten weer opgenomen uit de darminhoud.

 

Deze probiotica breekt galzouten in de darm af en onderbreekt daarmee de galzoutcyclus

Dit probioticum gebruikt galzouten als voeding in de darm en dit heeft twee belangrijke gevolgen:

– De vertering van vetten en daarmee de opname van cholesterol uit de darminhoud wordt onderbroken

– De lever blijft nieuwe galzouten aanmaken en filtert daarvoor meer cholesterol uit het bloed

Met als gevolg een sterke daling van het cholesterol gehalte in het bloed, gezien als één van de belangrijkste veroorzakers van hart- en vaatziektes. 

Uit veel onderzoek is gebleken dat deze bacterie uitstekende, cholestrol verlagende, resultaten behaalt vergelijkbaar met statines en een krachtige dosis monacoline K uit rode gist rijst. Maar deze manier van cholesterol verlagen wordt bereikt op een geheel andere manier.

 

LPLDL is veilige gepatenteerde, cholestrol verlagende, probiotica

LPLDL: Het Vegan Probioticum

Deze bacterie is onderdeel van de Lactobaccilus Plantarum familie. Deze familie is heel groot en uit meer dan 4000 verschillende bacteriën is deze specifieke LPLDL bacterie op basis van werking, stabiliteit en veiligheid geselecteerd.

De werking en het effect van LPLDL zijn uitgebreid in wetenschappelijke studies onderzocht en LPLDL is veilig bevonden en goedgekeurd in alle belangrijke markten. Er zijn ook geen negatieve bijwerkingen gevonden.

Care by Nature heeft WHC en de producent van de LPLDL bij elkaar gebracht en hebben de exclusieve rechten gekregen op de vermarkting binnen Europa voor dit unieke product en is nu in afwachting van de uiteindelijke vorm en verpakking van het product.

Klik hier voor verdere uitgebreide informatie over LPLDL .

 

Wanneer is LPLDL beschikbaar?

We zijn nu druk bezig het nieuwe uiteindelijke, cholestrol verlagende, supplement samen te stellen, de verpakking te ontwikkelen en het supplement beschikbaar te krijgen voor jou als klant. Dit is een hele operatie die veel tijd, energie en geld kost.

We richten ons op het 4e kwartaal 2022 om een supplement beschikbaar te krijgen op de Nederlandse markt.
Gelukkig kan jij nu alvast jouw vegan cholestrol verlagende supplement pre-orderen!

 

Blijf op de hoogte zodat je er op tijd bij bent als dit supplement beschikbaar wordt!

De eerste batch van dit cholestrol verlagende product is een beperkte oplage. Zorg dat je er op tijd bij bent.
De verwachte consumentenprijs is 48,95 Euro (30 tablets).Voor 20 Euro per pakje koop je hier een voucher voor het probioticum lpldl vegan supplement die je het recht geeft om dadelijk met voorrang het supplement te krijgen tegen een fractie van de prijs.

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste updates en aanbiedingen over ons nieuwe cholestrol verlagende supplement:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van www.carebynature.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 413 reviews.