GRATIS e-boek “10 Vette Visrecepten, rijk aan Omega-3”

Care by Nature Gratis Vette Viscrecepten rijk aan omega-3

Omega-3 en gezond ouder worden zijn voor ons bij Care by Nature onlosmakelijk met elkaar verbonden. Jouw lichaam kan omega-3 vetzuren niet zelf aanmaken.

Met op wetenschap gebaseerde passie moedigen wij daarom iedereen aan een om dagelijks een flinke dosis (streef naar 1-2 gram per dag) pure omega-3 in te nemen.

Nu komt goede voeding uiteraard altijd voor “suppletie” of “aanvulling” met supplementen. Ons advies is daarom altijd om zoveel mogelijk van jouw behoefte aan omega-3 via vette vis binnen te krijgen.

Om regelmatig vette vis eten nog makkelijker en leuker te maken hebben wij onder leiding van chef-kok Hans Gerritsen van het Vislokaal (dagverse vis door heel Nederland) dit prachtige receptenboek samengesteld.

Hiermee hopen we jou te inspireren meer vette vis te eten.

 

Vind je het lastig om 2-3x per week vette vis te eten? Of hou je er simpelweg niet van?

Dan is het tijd om dagelijks een supplement te nemen.

Bij Care by Nature bieden wij jou de krachtigste en zuiverste visolie supplementen ter wereld. Vlaggenschip is UnoCardio 1000 van WHC.

Kijk ook maar op onze visolie supplementen vergelijker dan zie je in 1 oogopslag hoe de verschillende producten op de markt zich vergelijken.

Care by Nature UnoCardio 1000 nummer 1 in VS

UnoCardio 1000 is al jaren nummer 1 in de VS voor concentratie, zuiverheid en smaak (geen vissige oprispingen!!!). Aanbevolen door artsen en therapeuten in Nederland. Verkrijgbaar in onze webshop.

Een vloeibaar alternatief is er nu ook – UnoCardio Fish Oil. En als je echt niet aan de vis wilt is er sinds kort een krachtig op algen gebaseerd alternatief – UnoCardio VEGAN.

Veel eetplezier met deze 10 vette visrecepten en we zien je graag als klant terug bij het Vislokaal of Care by Nature!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.carebynature.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 263 reviews.