Hart, bloedvaten en bloedwaarden

Er alles aan doen om je hart en bloedvaten in een zo goed mogelijke conditie te houden. Om je daarbij te ondersteunen heeft WHC een aantal prachtige en unieke supplementen ontwikkeld. Uiteraard staat omega-3 daarbij centraal.

Een gezond niveau omega-3 vetzuren ondersteunt:

  • verlaging van, en het vervolgens behouden van een gezonde bloeddruk
   • Is jouw bloeddruk te hoog? Neem minimaal 3 gram/dag pure EPA/DHA
  • het verlagen van bloedvetten, zogenaamde triglyceriden
   • Zijn jouw bloedvetten te hoog? Neem minimaal 2 gram/dag pure EPA/DHA
  • het tegengaan van bloedpropjes door verbetering van de cholesterol samenstelling, het voorkomen van cholesterol oxidative waardoor plague in je bloedvaten kan loslaten

Ons vlaggeschip is UnoCardio 1000 – de meest zuivere en krachtige omega-3 gecombineerd met een gezonde dosis vitamine D3 in een prettig smakende softgel. Geen behoefte aan vitamine D3 suppletie? Neem in dat geval de UnoCardio X2, pure omega-3 zonder toevoegingen.

UnoCardio 1000

43.95 Inclusief BTW.

Ons vlaggenschip: De meest zuivere omega-3 die er wereldwijd op de markt verkrijgbaar is. Met per softgel maar liefst 1280 mg pure omega-3 (1135 mg EPA en DHA) in natuurlijke verhouding en in goed opneembare tri-glyceride vorm. Aangevuld met 1000iu zonnevitamine D3.

CholeRice + ChoLive

44.95 Inclusief BTW.

Een natuurlijk alternatief om de cholesterolspiegel gezond te houden op basis van rode gist rijst en monacoline K. Bevat een zeer hoge dosis hydroxytyrosol uit olijven en astaxanthine om oxidatie van met name LDL cholesterol te voorkomen.

44.95 Inclusief BTW.

Zonder toevoeging van vitamine D. De meest zuivere omega-3 die er wereldwijd op de markt verkrijgbaar is. Per softgel maar liefst 1200 mg omega-3 (1115 mg EPA en DHA) in natuurlijke vetzuurverhouding en in goed opneembare tri-glyceride vorm.

59.45 Inclusief BTW.

Ondersteuning van de algehele gezondheid met dit ideale combinatie product voor mensen van 35 jaar en ouder: zuivere hoog potente omega-3, ubiquinol Co-Q10, vitamine K2 en vitamine D3.

69.95 Inclusief BTW.

KNOW YOUR NUMBER! Meet de vetzuurbalans van jouw lichaam met de exclusieve Omega-3 Test Kit ontwikkeld door professor Von Schacky. Bespreek de uitkomst en mogelijke vervolgstappen met onze medische adviseur en omega-3 pionier Jo Wyckmans.

44.95 Inclusief BTW.

KNOW YOUR NUMBER! Meet de vetzuurbalans van jouw lichaam met de exclusieve Omega-3 Test Kit ontwikkeld door professor Von Schacky. Bespreek de uitkomst en mogelijke vervolgstappen met onze medische adviseur en omega-3 pionier Jo Wyckmans.

19.95 Inclusief BTW.

Spraakmakend boek van de oprichter van WHC - Jo Wyckmans waarin hij voeding een medicijn noemt en daarmee meteen veel stof deed opwaaien in de traditionele medische wereld.    

Door dagelijks omega-3 te slikken verminder je het risico op hart- en vaatziektes en onderhoud je een gezond hart.

  • Heb je een te hoge bloeddruk? Minimaal 3 gr pure EPA en DHA per dag dragen bij aan het onderhouden van een normale bloeddruk.
  • Is jouw bloedvetgehalte te hoog? Minimaal 2 gram pure EPA en DHA per dag dragen bij aan het onderhouden van een normal triglyceride niveau in het bloed

UnoCardio X2 (pure omega-3) en UnoCardio 1000 (Unocardio X2 + vitamine D3) bevatten meer dan 1,1 gr pure EPA en DHA per softgel.