Hart, Bloedvaten & Bloedwaarden

Wil jij er alles aan doen om je hart en bloedvaten in een zo goed mogelijke conditie te houden? Om je daarbij te ondersteunen heeft WHC een aantal prachtige en unieke supplementen ontwikkeld. Uiteraard staat omega-3 daarbij centraal. Een gezond niveau omega-3 vetzuren ondersteunt:

  • Verlaging van, en het vervolgens behouden van een gezonde bloeddruk. Is jouw bloeddruk te hoog? Neem dan minimaal 3 gram/dag pure EPA/DHA. 

  • Het verlagen van bloedvetten, zogenaamde triglyceriden. Zijn jouw bloedvetten te hoog? Neem dan minimaal 2 gram/dag pure EPA/DHA.

  • Het tegengaan van bloedpropjes door verbetering van de cholesterol samenstelling, het voorkomen van cholesterol oxidatieve waardoor plaque in je bloedvaten kan loslaten.

    Ons vlaggenschip is UnoCardio 1000 – de meest zuivere en krachtige omega-3 gecombineerd met een gezonde dosis vitamine D3 in een prettig smakende softgel. Geen behoefte aan vitamine D3 suppletie? Neem in dat geval de UnoCardio X2, pure omega-3 zonder toevoegingen.

48.95 Incl. BTW

60 softgels - Maar liefst 1280 mg pure omega-3 per softgel in goed opneembare vorm met 1000 IE zonnevitamine D3.  

48.95 Incl. BTW

60 softgels - Maar liefst 1150 mg hoogzuivere omega-3 per softgel in uitstekend opneembare vorm.

-11%
43.95 38.95 Incl. BTW

**Beschikbaar begin aug, bestellen kan nu al!** 30 softgels - Zeer hoog gedoseerde algenolie met maar liefst 715 mg omega-3. Maar liefst tweemaal zoveel als enig ander vegan omega-3 merk.  

100 ml - Beschikbaar begin augustus. Maar liefst 2165 mg hoogzuivere omega-3 in uitstekend opneembare vorm.

44.95 Incl. BTW

60 tabletten - Prachtige cholesterolmix: Een krachtige combinatie van monacoline K uit rode gist rijst met anti-oxidanten uit olijven en algen.

63.95 Incl. BTW

1 maand verpakking - Combinatieverpakking voor mensen boven de 35 jaar: hoogzuivere omega-3, ubiquinol Co-Q10, vitamine K2 & D3.

54.95 Incl. BTW

60 softgels - CoQ10 is een voedingsstof die in elke cel van ons lichaam voorkomt en essentieel en onmisbaar is voor de energieproductie in onze cellen. Vanaf 30 jaar neemt de CoQ10 productie in ons lichaam af.

69.95 Incl. BTW

Meet de vetzuursamenstelling van jouw celwanden. Ontvang een uitgebreid rapport met belangrijke observaties.

44.95 Incl. BTW

Meet de vetzuursamenstelling van jouw celwanden. Ontvang een helder rapport met belangrijke observaties.

19.95 Incl. BTW

Spraakmakend boek van de oprichter van WHC - Jo Wyckmans waarin hij voeding een medicijn noemt en daarmee meteen veel stof deed opwaaien in de traditionele medische wereld.    

Door dagelijks omega-3 te slikken verminder je het risico op hart- en vaatziektes en onderhoud je een gezond hart.

    • Heb je een te hoge bloeddruk? Minimaal 3 gr pure EPA en DHA per dag dragen bij aan het onderhouden van een normale bloeddruk.

    • Is jouw bloedvetgehalte te hoog? Minimaal 2 gram pure EPA en DHA per dag dragen bij aan het onderhouden van een normaal triglyceride niveau in het bloed

UnoCardio X2 (pure omega-3) en UnoCardio 1000 (Unocardio X2 + vitamine D3) bevatten meer dan 1,1 gr pure EPA en DHA per softgel.