Hart, Bloedvaten & Bloedwaarden

Er alles aan doen om je hart en bloedvaten in een zo goed mogelijke conditie te houden. Om je daarbij te ondersteunen heeft WHC een aantal prachtige en unieke supplementen ontwikkeld. Uiteraard staat omega-3 daarbij centraal.

Een gezond niveau omega-3 vetzuren ondersteunt:

  • verlaging van, en het vervolgens behouden van een gezonde bloeddruk
   • Is jouw bloeddruk te hoog? Neem minimaal 3 gram/dag pure EPA/DHA
  • het verlagen van bloedvetten, zogenaamde triglyceriden
   • Zijn jouw bloedvetten te hoog? Neem minimaal 2 gram/dag pure EPA/DHA
  • het tegengaan van bloedpropjes door verbetering van de cholesterol samenstelling, het voorkomen van cholesterol oxidative waardoor plague in je bloedvaten kan loslaten

Ons vlaggeschip is UnoCardio 1000 – de meest zuivere en krachtige omega-3 gecombineerd met een gezonde dosis vitamine D3 in een prettig smakende softgel. Geen behoefte aan vitamine D3 suppletie? Neem in dat geval de UnoCardio X2, pure omega-3 zonder toevoegingen.

48.95 Incl. BTW

60 softgels - Maar liefst 1280 mg pure omega-3 per softgel in goed opneembare vorm met 1000 IE zonnevitamine D3.  

48.95 Incl. BTW

60 softgels - Maar liefst 1150 mg hoogzuivere omega-3 per softgel in uitstekend opneembare vorm.

38.75 Incl. BTW

30 softgels - Zeer hoog gedoceerde algenolie met maar liefst 715 mg omega-3. Tweemaal meer dan enig ander vegan omega-3 merk.  

44.95 Incl. BTW

60 tabletten - Prachtige cholesterolmix: Een krachtige combinatie van monacoline K uit rode gist rijst met anti-oxidanten uit olijven en algen.

63.95 Incl. BTW

1 maand verpakking - Combinatieverpakking voor mensen boven de 35 jaar: hoogzuivere omega-3, ubiquinol Co-Q10, vitamine K2 & D3.

69.95 Incl. BTW

Meet de vetzuursamenstelling van jouw celwanden. Ontvang een uitgebreid rapport met belangrijke observaties.

44.95 Incl. BTW

Meet de vetzuursamenstelling van jouw celwanden. Ontvang een helder rapport met belangrijke observaties.

19.95 Incl. BTW

Spraakmakend boek van de oprichter van WHC - Jo Wyckmans waarin hij voeding een medicijn noemt en daarmee meteen veel stof deed opwaaien in de traditionele medische wereld.    

Door dagelijks omega-3 te slikken verminder je het risico op hart- en vaatziektes en onderhoud je een gezond hart.

  • Heb je een te hoge bloeddruk? Minimaal 3 gr pure EPA en DHA per dag dragen bij aan het onderhouden van een normale bloeddruk.
  • Is jouw bloedvetgehalte te hoog? Minimaal 2 gram pure EPA en DHA per dag dragen bij aan het onderhouden van een normal triglyceride niveau in het bloed

UnoCardio X2 (pure omega-3) en UnoCardio 1000 (Unocardio X2 + vitamine D3) bevatten meer dan 1,1 gr pure EPA en DHA per softgel.