VEGAN supplementen

Op deze pagina vind je WHC supplementen die geschikt zijn voor veganisten waaronder de krachtigste omega-3 op basis van algen, ubiquinol en rode gist rijst in combinatie astaxanthine en hydroxytyrosol.

Elk supplement op deze pagina heeft zijn specifieke gezondheidsvoordelen. Op elke product pagina worden in de sectie gezondheidsvoordelen de door de EFSA goedgekeurde gezondheidsclaims genoemd die voor dat betreffende product van toepassing zijn.

 

-11%
43.95 38.95 Incl. BTW

30 VEGAN softgels - Zeer hoog gedoseerde algenolie met maar liefst 715 mg omega-3. Maar liefst tweemaal zoveel als enig ander vegan omega-3 merk.  

44.95 Incl. BTW

60 tabletten - Een krachtige combinatie van monacoline K uit rode gist rijst met anti-oxidanten uit olijven (hydroxytyrosol) en algen (astaxanthine).

54.95 Incl. BTW

60 softgels - CoQ10 is een voedingsstof die in elke cel van ons lichaam voorkomt en een rol speelt in de energieproductie in onze cellen.

24.95 Incl. BTW

500 gram - Rijke natuurlijke bron van omega-3 ALA, vezels (lignanen) ter ondersteuning van een gezond cholesterolgehalte.

0.00

10 leefstijl- en voedingstips die bijdragen aan het onderhouden van een gezonde bloeddruk zonder medicijnen te gebruiken. Direct na bestelling ontvang je een download link in jouw mailbox!