Verzendinformatie

Wij verzenden uitsluitend en exclusief binnen Nederland.

Alle bestellingen die op een werkdag vóór 15.30 uur zijn gedaan en betaald, worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen die in het weekend zijn geplaatst, worden meestal direct op maandag verstuurd.

Je ontvangt een bevestiging en track-en-trace nummer per e-mail.

Bestellingen komen in het algemeen de volgende dag aan. Helaas duurt het soms wat langer. Is het niet de volgende dag geleverd, controleer dan eerst het track-en-trace nummer even om te zien waar de bestelling zich bevindt.

Is jouw pakketje niet binnen 3 werkdagen niet aangekomen en/of komt je er niet uit met track-en-trace neem dan gerust even contact met ons op via info@carebynature.nl of bel 035 781 0010.

In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat een product niet voorradig is. In zulke gevallen nemen wij contact met jou op, laten wij je weten hoe lang het zal duren voordat wij weer product hebben, en kun je beslissen of je daarop wilt wachten.

Let op: de meeste bestellingen passen niet door de brievenbus.

Wij verzenden niet op warme dagen (rond de 25 graden Celsius) om onze product kwaliteit zo goed mogelijk te beschermen. In dat geval leveren wij uit zodra de temperatuur weer gedaald is.

Wij berekenen € 4,95 verzendkosten per bestelling. Gratis levering vanaf € 50,-

Woon je niet in Nederland, dan kunnen wij helaas niet aan je leveren. Plaats dan de bestelling bij WHC Labs bvba.