Weerstand, immuniteit en balans

UnoCardio 1000

43.95

Ons vlaggenschip: De meest zuivere omega-3 die er wereldwijd op de markt verkrijgbaar is. Met per softgel maar liefst 1280 mg pure omega-3 (1135 mg EPA en DHA) in natuurlijke verhouding en in goed opneembare tri-glyceride vorm. Aangevuld met 1000iu zonnevitamine D3.

CholeRice + ChoLive

44.95

Een natuurlijk alternatief om de cholesterolspiegel gezond te houden op basis van rode gist rijst en monacoline K. Bevat een zeer hoge dosis hydroxytyrosol uit olijven en astaxanthine om oxidatie van met name LDL cholesterol te voorkomen.

44.95

Zonder toevoeging van vitamine D. De meest zuivere omega-3 die er wereldwijd op de markt verkrijgbaar is. Per softgel maar liefst 1200 mg omega-3 (1115 mg EPA en DHA) in natuurlijke vetzuurverhouding en in goed opneembare tri-glyceride vorm.

Uitverkocht
44.95

Ultra hoog gezuiverd omega-3 vetzuur EPA voor goede werking van hersenen, hart en bloedvaten, verbetering van bloedkwaliteit en optimale werking van de celwand.

59.45

Ondersteuning van de algehele gezondheid met dit ideale combinatie product voor mensen van 35 jaar en ouder: zuivere hoog potente omega-3, ubiquinol Co-Q10, vitamine K2 en vitamine D3.

QuattrO3 + PS

29.95

Met 4 belangrijke voedingsstoffen voor opgroeiende kinderen. Voor gezondheid en concentratie. Omega-3, vitamine D, teunisbloemolie en fosfatidylserine (uit zonnebloemen).

54.95

CoQ10 is een voedingsstof die in elke cel van ons lichaam voorkomt en essentieel en onmisbaar is voor de energieproductie in onze cellen. Vanaf 30 jaar neemt de CoQ10 productie in ons lichaam af.

27.45

Voor het behoud van gezonde botten, kraakbeen en sterke tanden. Draagt bij aan een normaal calciumgehalte in het bloed en het behoud van een goede werking van de spieren en het immuunsysteem.

69.95

KNOW YOUR NUMBER! Meet de vetzuurbalans van jouw lichaam met de exclusieve Omega-3 Test Kit ontwikkeld door professor Von Schacky. Bespreek de uitkomst en mogelijke vervolgstappen met onze medische adviseur en omega-3 pionier Jo Wyckmans.

44.95

KNOW YOUR NUMBER! Meet de vetzuurbalans van jouw lichaam met de exclusieve Omega-3 Test Kit ontwikkeld door professor Von Schacky. Bespreek de uitkomst en mogelijke vervolgstappen met onze medische adviseur en omega-3 pionier Jo Wyckmans.

24.95

Echte orginele matcha thee van biologische teelt uit Japan. De polyfenolen in de thee zorgen voor een betere bescherming dan vitamine C en E.

24.95

Vlaszaadolie draagt bij tot de instandhouding van het normale cholesterolgehalte in het bloed. Rijke plantaardige bron van omega-3 & 9 vetzuren met een hoog gehalte aan alfalinoleenzuur, vezels en lignanen.

Nutro Flax Cold Milled

19.95

Vlaszaadolie draagt bij tot de instandhouding van het normale cholesterolgehalte in het bloed. Rijk natuurlijke bron van omega-3, vezels en lignanen.

19.95

Spraakmakend boek van de oprichter van WHC - Jo Wyckmans waarin hij voeding een medicijn noemt en daarmee meteen veel stof deed opwaaien in de traditionele medische wereld.