UnoCardio 1000

43.95

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 6 klantbeoordelingen
(6 klantbeoordelingen)

UnoCardio 1000 + vitamine D3

UnoCardio 1000 is de meest krachtige en zuivere omega-3 visolie die er wereldwijd op de markt verkrijgbaar is, met maar liefst 95% pure omega-3. Omega-3 bevat de essentiele vetzuren EPA en DHA, deze zijn zeer belangrijk voor ons algehele immuunsysteem en ondersteuning van de gezonde werking van onder andere hart, bloedvaten, hersenen en ogen. Vaak krijgen we deze stoffen onvoldoende binnen via ons voedsel.

Naast de omega-3 is er een beetje zon aan dit supplement toegevoegd, in de vorm van vitamine D3. Vitamine D is een belangrijke vitamine die ons algehele afweersysteem ondersteunt maar die we vaak te kort komen, zelfs als we een zonnig jaar hebben. Vitamine D3 is de meest fysiologisch actieve vorm van vitamine D. Het helpt niet alleen de botten gezond te houden, maar draagt ook bij aan een normaal calciumgehalte in het bloed. Daarnaast zorgt het voor een goede werking van de spieren en het immuunsysteem.

UnoCardio 1000 pakt een omega-3 en een vitamine D tekort in een keer aan.

Zoals alle WHC producten staat UnoCardio 1000 voor de hoogste zuiverheid, de sterkste dosis, zorg voor het milieu en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame visserij.

Samengevat:
• Hoogste omega 3-concentratie van 95%
• Gecertificeerd voor hoogste zuiverheid
• 1200 mg omega 3-visolie, met 675 mg EPA en 460 mg DHA, in 1 softgel
• 1000 IE vitamine D3 per softgel
• Fijne sinaasappelsmaak en geen oprispingen
• Uit duurzame visserij, uitsluitend niet-bedreigde vissoorten

Nummer 1 in de VS – beste getest

UnoCardio 1000 is tot nummer één in de Verenigde Staten verkozen als omega-3 supplement. Door de bijzonder hoge concentratie en de opvallende zuiverheid van UnoCardio 1000, ontving het uitstekende beoordelingen van de belangrijkste consumentenorganisaties van de VS.

Bij Labdoor behaalt UnoCardio 1000 bijvoorbeeld de eerste plaats voor kwaliteit op de 53 geteste visoliesupplementen. IFOS (International Fish Oil Standards Program) geeft UnoCardio 1000 vijf sterren, de hoogst mogelijke score. Na eigen laboratorium onderzoek bevestigen zij de zuiverheid, de geclaimde dosering en ook belangrijk: de afwezigheid van vervuilende stoffen zoals zware metalen, pcb’s of dioxine. Stoffen die bij minder pure supplementen regelmatig aangetroffen worden.

Snelle opneembaarheid

UnoCardio 1000 bevat per softgel maar liefst 1280 mg omega 3 (1135 mg EPA en DHA) in een natuurlijke r-triglyceride (rTG-)vorm. De opname van UnoCardio® in je darmen verloopt hierdoor vlotter en dat betekent dat de bijwerkingen minimaal zijn.

Inhoud

Omega-3, Vitamine D3

Kenmerken

Hart, bloed en bloedvaten, Hersenen, zenuwstelsel en ogen, Vruchtbaarheid, zwangerschap en kinderen, Weerstand, immuniteit en balans

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing voor volwassenen
Gebruik één (1) tot drie (3) softgels per dag bij een maaltijd, of zoals aanbevolen door een voedingsdeskundige of arts. Neem deze bij voorkeur in met vette voeding zoals yoghurt, voeding met olijfolie of andere vetten. De dagelijkse inname van EPA+DHA mag niet hoger zijn dan 5 g.

Wil of kan je geen softgel slikken en wil je wel profiteren van de voordelen van UnoCardio 1000 zonder nadelige gevolgen door oxidatie? Prik dan elke dag één softgel open en meng de inhoud ervan door appelmoes, yoghurt of een voedingsmiddel naar keuze.

Bewaren
Koel (max. 25°C) en droog bewaren, buiten invloed van licht. Niet invriezen. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Zie verpakking voor de houdbaarheid.

Ingrediënten:
Diepzeevisolie r’TG concentraat (uit ansjovis, sardine en makreel), visgelatine, glycerol, natuurlijk sinaasappelaroma, antioxidant: mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract en cholecalciferolconcentraat.

Richtlijnen
Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Verpakking : 60 softgels

6 beoordelingen voor UnoCardio 1000

 1. Jannie

  Wat fijn dat ik nu eindelijk een omega 3 supplement heb gevonden zonder vervelende oprispingen! De softgel heeft daarnaast ook een lekkere sinaasappel smaak.

 2. Bert

  Omega-3 is voor mij een basis supplement. Ik neem steevast 2 gram EPA en DHA per dag om mijn O3-index op hoog niveau te houden.
  Ik kom net terug uit de VS waar UnoCardio 1000 al jaren op nummer 1 staat bij het onafhankelijke onderzoekslab Labdoor voor zuiverheid en goede prijskwaliteit verhouding. Blij dat ik mijn favoriete supplement nu ook in Nederland makkelijk kan bestellen.

 3. Thieu

  Veruit de sterkste omega-3 op de markt in goed opneembare tri-glyceride vorm.

 4. erik.hannie (geverifieerde eigenaar)

  Prima omega 3 supplement zonder vervelende oprispingen! De softgel heeft daarnaast ook een lekkere sinaasappel smaak.

 5. ahealthybase.nl

  Een paradepaardje onder de visolie supplementen. En allemaal apart verpakt in doordruk strips om oxidatie maximaal tegen te gaan. Prima sinaasappel smaak.

 6. Ruth (geverifieerde eigenaar)

  Een super voedingssupplement voor het hele gezin! Een onmisbaar ochtendritueel geworden. En een goede service!

Een beoordeling toevoegen

16 + twaalf =