QuattroCardio

63.95 Incl. BTW

Care by Nature QuattroCardio
QuattroCardio

63.95 Incl. BTW

QuattroCardio®

QuattroCardio® is een uniek combinatie product met maar liefst 4 essentiële ingrediënten in 1 verpakking. Naast de zeer krachtige dosering omega-3, bevatten de softgels ook vitamine D, vitamine K en CoQ10. QuattroCardio is een veelzijdige wondermix en ideaal voor mensen van 35 jaar en ouder.

Zoals alle WHC producten staat QuattroCardio voor zuiverheid en hoge dosis, zorg voor het milieu en er wordt voor omega-3 uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame visserij.

Samengevat:
• Eén handige blisterverpakking met 2 soorten softgels en 1 tablet
• Softgel met 93% geconcentreerde omega-3 visolie (EPA en DHA)
• Softgel met CoQ10
• Tablet met vitamine K2 en vitamine D3
• Gecertificeerd voor hoogste zuiverheid

Omega-3

QuattroCardio bevat bijna 1100 mg omega-3 in een natuurlijke rTG-vorm. Dat is een speciale vorm waarbij een groter percentage van de omega-3 makkelijker wordt opgenomen in het lichaam. Daarnaast zijn er nog drie essentiële ingrediënten toegevoegd: vitamine D, vitamine K-10 en co-enzym Q10.

Co-enzym Q10

CoQ10 is een co-enzym dat helpt bij de energievoorziening van cellen en komt in twee uitwisselbare vormen voor: ubiquinon en ubiquinol. Dat klinkt misschien een beetje lastig, maar het komt er op neer dat de vormen van elkaar verschillen. Ubiquinol, het supplement dat QuattroCardio biedt, is de meest bruikbare vorm omdat het onmiddellijk wordt opgenomen en ook niet verder meer omgezet hoeft te worden in je lichaam. Tot voor kort was het niet mogelijk om Ubiquinol in een stabiele vorm in supplementen te verwerken. Gelukkig is een Japanse firma er onlangs in geslaagd dit mogelijk te maken. Bij QuattroCardio gebruiken wij enkel deze originele Japanse- en makkelijk opneembare capsules!

Vitamine D3

Vitamine D3 ondersteunt het behoud van gezonde botten en spieren en speelt een belangrijke rol in het goed functioneren van het immuunsysteem. Er bestaan twee soorten vitaminen D: vitamine D2 en vitamine D3. Vitamine D3 is een stof die wij zelf ook aanmaken in ons lichaam en dat maakt dat de stof minstens 3 keer zoveel effectiever gebruikt wordt door ons lichaam dan vitamine D2. QuattroCardio geeft jou dus vitaminen van topkwaliteit!

Vitamine K2

Vitamine K2 is vrij onbekend, maar zeer belangrijk voor onze botten en ons bloed. Vitamine K2 reguleert namelijk onze bloedstolling. We weten allemaal dat calcium belangrijk is voor het behoud van gezonde botten. Echter calcium alleen is onvoldoende. Jouw lichaam heeft daarnaast ook vitamine K2 nodig. Deze stof zorgt er voor dat het calcium in ons lichaam op een juiste manier verwerkt wordt. Door preventief te beginnen met het slikken van vitamine K2, kun je aandoeningen als osteoporose, ook wel botontkalking genoemd, op een latere leeftijd verminderen.

Kortom, QuattroCardio is onze wondermix en is zeer geschikt voor mensen van 35 jaar en ouder!

Niet alleen gebruiken wij supplementen van de hoogste kwaliteit, maar proberen wij ook ons steentje bij te dragen aan het milieu. Het productieproces van onze formules is namelijk duurzaam en ecologisch vriendelijk, doordat wij onder andere uitsluitend gebruik maken van duurzame visserij.

Inhoud

CoQ10 Ubiquinol, Omega-3, Vitamine D3, Vitamine K2

kenmerken

Gewrichten, spieren en botten, Hart, bloedvaten en bloedwaarden, Hersenen, zenuwstelsel en ogen, Schoonheid van binnenuit, overgang en anti-aging, Vruchtbaarheid, zwangerschap en kinderen, Weerstand, immuniteit en balans

Bijsluiter

GEBRUIKSAANWIJZING
Twee softgels en één pareltablet per dag, liefst bij een maaltijd.
INGREDIËNTEN PER DAGINNAME
Diepzeevisolie r’TG-concentraat (uit ansjovis, sardine en makreel), visgelatine, vulstof: cellulose, koolzaadolie, bevochtigingsmiddel: glycerol, emulgator: diglycerylmono-oleaat, vulstof: calciumfosfaat, ubiquinol (KanekaQH™), menaquinone-7 (MenaQ7™), stabilisator: bijenwas, cholecalciferol, natuurlijk sinaasappelaroma, bevochtigingsmiddel: vernet natriumcarboxymethylcellulose, glansmiddel: plantaardig magnesiumstearaat, antiklontermiddel: siliciumdioxide, antioxidant: mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract, kleurstof: karamel, emulgator: sojalecithine.
ALLERGENENINFORMATIE
QuattroCardio™ kan sporen van soja-eiwitten bevatten.
RICHTLIJNEN
Koel (max. 25°C) en droog bewaren, buiten invloed van licht.
Niet invriezen. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
AANVULLENDE INFORMATIE
Nettogewicht: 77 gram
Verpakking: 30 softgels omega 3, 30 softgels CoQ10, 30 pareltabletten vitamine K2/D3.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “QuattroCardio” te beoordelen