UBIQOR

54.95 Incl. BTW

Care by Nature UnoCardio Ubiqor
UBIQOR

54.95 Incl. BTW

UBIQOR co-enzym Q10

VANAF WELKE LEEFTIJD HEB JE EEN EXTRA DOSIS NODIG?

CoQ10 (co-enzym Q10) is een voedingsstof die in elke cel van ons lichaam voorkomt. Deze stof is essentieel en onmisbaar voor de energieproductie in onze cellen. Je kunt de rol van CoQ10 het best vergelijken met een bougie die voor de ontsteking in een motor zorgt.
Omdat CoQ10 zo’n cruciale rol bij de energieproductie in de cellen speelt, komen de hoogste concentraties voor in ons hart, onze hersenen, onze lever en nieren – de organen die de meeste energie nodig hebben.

ZOLANG WE JONG EN GEZOND ZIJN, PRODUCEERT ONS LICHAAM VOLDOENDE CoQ10, DAT HET VERVOLGENS OMZET IN DE ACTIEVE VORM UBIQUINOL.

Uit onderzoek blijkt dat de hoeveelheid ubiquinol vanaf 30 jaar begint af te nemen.

VOLSTAAT EEN GEZONDE VOEDING NIET OM JE UBIQUINOL OP PEIL TE HOUDEN?

Ubiquinol komt in bescheiden hoeveelheden voor in vlees, gevogelte en vis, en in nog kleinere hoeveelheden in noten en groene groenten. Om aan de minimum aanbevolen dosis van 100 mg ubiquinol per dag te geraken, zou je deze indrukwekkende hoeveelheden moeten eten:
• 3,4 kg biefstuk
• 5,75 kg kip
• 1,6 kg pinda’s
• 50 koppen spinazie
• 120 blikken sardines

In plaats daarvan kun je echter ook één softgel ubiquinol innemen, die je de nodige 100 mg CoQ10 levert.

Gebruik je een cholesterol verlagend middel?

Gebruik je medicatie zoals statines om de cholesterol te verlagen? Deze medicijnen putten ook de CoQ10-reserves van je lichaam uit. Dat kan leiden tot spierpijn, krampen en vermoeidheid. Een dagelijks ubiquinol supplement is ook hier de beste manier om je voorraad CoQ10 voldoende aan te vullen. Het is dus belangrijk de CoQ10 aan te vullen wanneer je cholesterol verlagende middelen slikt.

kenmerken

Hart, bloedvaten en bloedwaarden, Hersenen, zenuwstelsel en ogen, Schoonheid van binnenuit, overgang en anti-aging, Weerstand, immuniteit en balans

Inhoud

CoQ10 Ubiquinol

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “UBIQOR” te beoordelen