UnoCardio Fish Oil

Hoogst geconcentreerde 90% omega-3 als 90% triglyceridevorm, ideaal voor volwassenen die niet graag capsules slikken. Zo makkelijk!

Ontdek hoe zuinig en gebruiksvriendelijk onze unieke UnoCardio® Fish Oil is. Probeer het uit en vergelijk met andere visoliën. Onze visoliën zijn afkomstig van de schoonste wateren ter wereld, en uitsluitend bekomen door gecertificeerd duurzame visserijmethoden. UnoCardio visoliën zijn extra gezuiverd en geconcentreerd tot 90% omega 3 via een koude en milieuvriendelijke technologie. Natuurlijke antioxidanten, als gemengde tocoferolen en rozemarijnextract, zijn toegevoegd om de unieke versheid en kracht van de oliën te behouden. Dankzij de 90% triglycerideconcentratie zal uw lichaam de EPA- en DHA-visoliën extreem snel en doeltreffend opnemen.

dosering UnoCardio Fish Oil

1 portie slechts halve ½ theelepel. Elke halve (½) theelepel levert een verbazingwekkend hoge dosis van 2165 mg omega 3’s, inclusief 1970 mg EPA en DHA die hart, hersenen en ogen ondersteunen.

Voordelen van EPA en DHA?

EPA en DHA (minstens 250 mg EPA+DHA/d) helpen de werking van het hart gezond houden, terwijl DHA (minstens 250 mg/d) ook bijdraagt tot het behoud van een optimale hersenfunctie en een goed gezichtsvermogen. EPA en DHA spelen eveneens een rol in het behoud van een normale bloeddruk en gezonde triglyceridengehaltes.**

** Bij respectievelijk 3 g en 2 g EPA+DHA per dag

Eveneens aanbevolen voor zwangere vrouwen en tijdens de borstvoedingsperiode

Als een zwangere vrouw of een vrouw die borstvoeding geeft, bovenop haar dagelijkse inname van 250 mg EPA+DHA, nog een extra portie van minstens 200 mg DHA consumeert, dan zal DHA bijdragen tot de ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus of zuigeling. DHA is een omega 3-vetzuur dat wordt doorgegeven aan de baby tijdens de zwangerschap en later via de moedermelk.


  • Optimale biologische beschikbaarheid dankzij 90% omega 3 en 90% triglyceridevorm

      Gecertificeerd voor zuiverheid

    Gecertificeerd door duurzame visserij

  • Geschikt voor pesco-vegetariërs
  • Natuurlijke sinaasappelsmaak
  • Glutenvrij – lactosevrij
  • Geen visachtige smaak of geur
  • Koude en milieuvriendelijke extractietechnologie

Inhoud: 100 ml – 40 porties

kenmerken

Gewrichten, spieren en botten, Hart, bloedvaten en bloedwaarden, Hersenen, zenuwstelsel en ogen, Schoonheid van binnenuit, overgang en anti-aging, Vruchtbaarheid, zwangerschap en kinderen, Weerstand, immuniteit en balans

Inhoud

Omega-3

Voor wie

Volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar.

Gebruiksaanwijzing

Voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar

Dagelijks 1 portie (1/2 theelepel – 2,5 ml), best toe te voegen aan koude vetrijke voeding zoals yoghurt, voeding met olijfolie of andere vetten. De dagelijkse inname van EPA+DHA mag niet hoger zijn dan 5g.

Allergie info

NIET innemen als u allergisch bent voor vis.

Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige  voeding, noch een gezonde levensstijl.

Richtlijnen

Na opening in de koelkast bewaren en bij voorkeur binnen 45 dagen consumeren. Buiten invloed van licht, niet invriezen. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Ingredienten

Diepzeevisolie rTG concentraat (uit ansjovis, sardine en makreel), natuurlijk sinaasappelaroma, antioxidant: mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract.

Koud Productieproces via een Milieuvriendelijke Technologie

Glutenvrij / Lactosevrij

100 ml – 40 porties

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “UnoCardio Fish Oil” te beoordelen