UnoCardio X2

48.95 Incl. BTW

Care by Nature UnoCardio X2
UnoCardio X2

48.95 Incl. BTW

UnoCardio X2

UnoCardio X2 is de meest zuivere en potente omega-3 visolie die er wereldwijd op de markt verkrijgbaar is, met maar liefst 95% pure omega-3. Omega-3 bevat de stoffen EPA en DHA, zeer belangrijke vetzuren voor de ondersteuning van onze algehele gezondheid, gezonde werking van hart, bloedvaten, hersenen en ogen. Ons lichaam maakt deze nauwelijks aan en we krijgen deze stoffen onvoldoende binnen via ons voedsel.

Zoals alle WHC producten staat UnoCardio X2 voor zuiverheid en potentie, zorg voor het milieu en wordt er voor onze omega-3 uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame visserij.

Samengevat:

  • Hoogste omega 3-concentratie van 95%
  • Gecertificeerd voor hoogste zuiverheid
  • 1200 mg omega 3-visolie met 675 mg EPA en 460 mg DHA
  • Geen oprispingen
  • Uit duurzame visserij, uitsluitend niet-bedreigde vissoorten

UnoCardio X2 ®  bevat maar liefst 1200 mg omega 3 in een natuurlijke rTG-vorm. Dat betekent dat het percentage omega-3 wat opgenomen wordt door het lichaam hoger en sneller is dan bij andere merken. Daarnaast is UnoCardio X2® gemaakt van duurzame vis en gezuiverd via een uniek gekoeld en ecovriendelijk productieproces. Met iedere dag een inname één tot twee softgels vul je al snel het tekort van omega-3 in jouw dieet aan en daarvan zul je de positieve effecten gauw ervaren.

kenmerken

Gewrichten, spieren en botten, Hart, bloedvaten en bloedwaarden, Hersenen, zenuwstelsel en ogen, Schoonheid van binnenuit, overgang en anti-aging, Vruchtbaarheid, zwangerschap en kinderen, Weerstand, immuniteit en balans

Inhoud

Omega-3

Voor wie

Leeftijd 35+

Bijsluiter

GEBRUIKSAANWIJZING VOOR VOLWASSENEN
Gebruik één (1) tot drie (3) softgels per dag bij een maaltijd, of zoals aanbevolen door een voedingsdeskundige of arts. Best innemen met vette voeding zoals yoghurt, voeding met olijfolie of andere vetten. De dagelijkse inname van EPA+DHA mag niet hoger zijn dan 5 gram.
Voor wie geen softgels kan slikken en toch wil genieten van alle voordelen van UnoCardioX2 zonder nadelige gevolgen door oxidatie: prik elke dag één softgel open en meng de inhoud ervan door appelmoes, yoghurt of een voedingsmiddel naar keuze.)INGREDIËNTEN:
Diepzeevisolie rTG-concentraat (uit ansjovis, sardine en makreel), visgelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol, natuurlijk sinaasappelaroma, antioxidant: mix van
rozemarijn- en tocoferolrijk extract.ALLERGIE
Niet innemen als u allergisch bent voor vis.RICHTLIJNEN
Koel (max. 25°C) en droog bewaren, buiten invloed van zonlicht. Niet invriezen. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl vervangen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.Koud productieproces via een milieuvriendelijke technologie.AANVULLENDE INFORMATIE
Verpakking: 60 softgels

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “UnoCardio X2” te beoordelen