UnoCardio EPA 90%

44.95 Inclusief BTW.

Uitverkocht

UnoCardio EPA 90%

Let op! UnoCardio EPA 90% is onlangs als medicijn in de VS goedgekeurd. Dit betekent dat wij daardoor dit product niet meer mogen aanbieden. Wij adviseren u om over te stappen naar UnoCardio 1000. Per softgel bevat UnoCardio 1000 een vergelijkbare hoeveelheid EPA in combinatie met DHA en vitamine D. Geen behoefte aan extra vitamine D? Neemt u dan UnoCardio X2 – dit is vergelijkbaar met UnoCardio 1000 zonder de vitamine D.

Wie heeft extra EPA vetzuren (uit visolie) nodig?

In de koude en donkere periodes van het jaar kan je je neerslachtig voelen. Uit een recente onderzoek is gebleken dat een hoge dosering van EPA vergelijkbaar kan zijn met de werking van anti-depressiva op de hersenen. UnoCardio EPA 90% bevat, zoals de naam al zegt, 90 procent EPA en zal jou ondersteunen om de donkere en koude dagen te doorstaan!

In onze omega-3 supplementen zitten twee zeer belangrijke natuurlijke vetzuren: EPA en DHA. Dat zijn twee meervoudig onverzadigde vetzuurketens die in het lichaam in veel gevallen onvoldoende worden aangemaakt. Ons (gemiddelde) voedingspatroon bevat te weinig omega-3, waardoor we vaak een tekort hebben van deze vetzuren. Aanvulling van deze stoffen is dan noodzakelijk voor het onderhouden van ons immuunsysteem.

Deze softgel variant kenmerkt zich door zijn uitzonderlijk hoge concentratie van 90% EPA. Eicosapentaeenzuur (EPA) is een essentieel omega-3 vetzuur dat vooral voorkomt in vette vis en is onder andere goed voor goede werking van de hersenen, hart en bloedvaten. De EPA zorgt ervoor dat hormonen, enzymen en eiwitten getransporteerd worden door onze celwanden en is van belang voor een goede werking van ons lichaam.

Vaak EPA tekort bij kinderen

Wist je dat zo’n 25 procent van de kinderen op een lagere school een te laag gehalte EPA in het lichaam heeft? Ook één-derde van de vrouwen boven de veertig blijkt er te weinig van te hebben. En dat terwijl de omega-3 vetzuren zoveel belangrijke functies vervullen in ons lichaam.

Wil je weten of jij voldoende omega-3 in je lichaam hebt? Doe dan de Omega-3-index test.

Naast de hoge concentratie EPA in UnoCardio EPA 90% zijn er ook de werkzame stoffen Fosfatidylserine en Astaxanthine aan toegevoegd.

Wat is Fosfatidylserine?

Fosfatidylserine (afgekort als PS) zit in de celwanden van alle cellen in ons lichaam en speelt een belangrijke rol in de signaaloverdracht tussen cellen onderling. PS wordt voornamelijk uit soja gehaald. In onze producten komt de PS uit zonnebloemen, dit is om een allergische reactie bij onze klanten te voorkomen (er zijn meer mensen gevoelig voor soja).

Wat is Astaxanthine?

Astaxanthine is het pigment dat onder meer aan zalm of flamingo’s de roze-rode kleur geeft. Bij de mens vermindert het zichtbare tekenen van veroudering. We kozen voor astaxanthine van het merk AstaPure®. Dat is een hoog geconcentreerd extract gemaakt uit natuurlijke algen.

Inhoud

Astaxanthine, Fosfatidylserine, Omega-3

Kenmerken

Weerstand, immuniteit en balans

Bijsluiter

ALGEMEEN
• 500 mg EPA per softgel en max. 5 mg DHA
• Maximale opneembaarheid dankzij de 95% omega 3 r-triglyceride vorm
• + Fosfatidylserine
• + Astaxanthine, van het beproefde merk AstaPure®, uit de microalg Haematococcus pluvialis
• Gecertificeerd voor hoogste zuiverheid
• Uit duurzame visserij, uitsluitend niet-bedreigde vissoorten
• Visgelatine (geschikt voor vegetariërs)
• Innemen voor of tijdens de maaltijd om eventuele oprispingen uit te sluiten
• Niet gearomatiseerd
• Glutenvrij – lactosevrij

GEBRUIKSAANWIJZING
Volwassenen: 2 softgels per dag, liefst bij een maaltijd. Kinderen vanaf 6 jaar: 1 softgel per dag, liefst bij een maaltijd.
De softgels niet openen, maar als zodanig inslikken.

RICHTLIJNEN
Koel (max. 25°C) en droog bewaren, buiten invloed van zonlicht. Niet invriezen. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

AANVULLENDE INFORMATIE
Verpakking: 60 softgels

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “UnoCardio EPA 90%” te beoordelen

14 + 14 =

Artikelnummer: 1001 Categorie:

Andere suggesties…

UnoCardio 1000

43.95 Inclusief BTW.

Ons vlaggenschip: De meest zuivere omega-3 die er wereldwijd op de markt verkrijgbaar is. Met per softgel maar liefst 1280 mg pure omega-3 (1135 mg EPA en DHA) in natuurlijke verhouding en in goed opneembare tri-glyceride vorm. Aangevuld met 1000iu zonnevitamine D3.

44.95 Inclusief BTW.

Zonder toevoeging van vitamine D. De meest zuivere omega-3 die er wereldwijd op de markt verkrijgbaar is. Per softgel maar liefst 1200 mg omega-3 (1115 mg EPA en DHA) in natuurlijke vetzuurverhouding en in goed opneembare tri-glyceride vorm.

59.45 Inclusief BTW.

Ondersteuning van de algehele gezondheid met dit ideale combinatie product voor mensen van 35 jaar en ouder: zuivere hoog potente omega-3, ubiquinol Co-Q10, vitamine K2 en vitamine D3.

Open chat