GRATIS e-boek "10 tips om je bloeddruk te verlagen zonder medicijnen" - Care by Nature

GRATIS e-boek "10 tips om je bloeddruk te verlagen zonder medicijnen"

Dec 04, 2020Rene Kamminga

Voeding en leefstijl hebben een belangrijke invloed op jouw bloeddruk.

Uit alle tips en adviezen die hier en daar rondslingeren op het internet en die je in de literatuur kunt vinden hebben wij een selectie gemaakt waarvan wij denken dat ze voor jou 80% van het verschil kunnen maken.

Dit heeft geresulteerd in een e-boek met 5 tips die te maken hebben met voeding. En 5 tips die te maken hebben met leefstijl.

De veranderingen in voeding en leefstijl helpen jou je bloeddruk zelf zoveel mogelijk onder controle te krijgen zonder medicijnen te slikken. Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat medicijnen niet nodig zijn. Maar je geeft jezelf hierdoor wel de grootst mogelijk kans dat medicijnen minder, of pas later, nodig zijn of misschien zelfs wel helemaal niet nodig zijn.

Binnen onze tips gaan we ook dieper in op het belang van omega-3:

  • Omega-3 helpt een gezonde bloeddruk en een normaal en een gezond triglyceride gehalte in het bloed (bij dagelijkse inname van minimaal 3000 resp. 2000 mg omega-3 vetzuren EPA & DHA) in stand te houden*.
  • Omega-3 ondersteunt daarnaast een gezonde werking van hart, ogen en hersenen (bij dagelijkse inname van minimaal 250 mg omega-3 vetzuren EPA & DHA)*.

*Dagelijks maximaal 5000 mg omega-3 vetzuren EPA en DHA wordt gezien als veilige dosis

Wij hopen dat de tips in dit gratis e-boek je helpen en verwelkomen je graag als klant van ons omega-3 visolie of algenolie concentraat!

Reacties (0)

Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!

Laat een opmerking achter

Let op: reacties moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden