BETAALMOGELIJKHEDEN

Bij Care by Nature is het mogelijk om via de onderstaande betaalmogelijkheden jouw bestelling af te rekenen.

 Met iDEAL

Wij adviseren onze klanten met een factuuradres in Nederland hun online aankopen via iDEAL te betalen. De meeste Nederlandse banken ondersteunen iDEAL.

 

 Via PayPal

Betaal makkelijk, snel en veilig met het toonaangevende online betalingssysteem PayPal. Met PayPal kun je op een betrouwbare manier geld versturen en ontvangen, waarbij je geen gegevens omtrent je creditcard of betaalrekening aan derden geeft. Het account is namelijk gekoppeld aan je mailadres, zodat er kan worden betaald of geld worden ontvangen slechts op basis van de mail. Om te kunnen betalen met PayPal moet je een PayPal-rekening hebben die je via www.paypal.com. kunt aanvragen.

 

 Overboeking via sepa

Ook is het bij ons mogelijk om via overboeking te betalen. Wanneer je voor deze mogelijkheid kiest dan ontvang je na het doen van jouw bestelling een betalingsverzoek per email. Na ontvangst van je betaling sturen wij jouw bestelling dan naar je toe. We verzoeken je vriendelijk om de factuur binnen 14 dagen na ontvangst te betalen. Als je naar aanleiding van een factuur een bedrag aan ons overmaakt, vermeld dan het betaalkenmerk welke je op de factuur kunt vinden in het groene kader. Ons rekeningnummer is NL53ABNA0627535577- ten name van Care by Nature – Soest.