De Omega-3 Indextest en de EMB test vullen elkaar aan - Care by Nature

De Omega-3 Indextest en de EMB test vullen elkaar aan

Nov 05, 2020Rene Kamminga

Het valt op dat therapeuten die de EMB test inzetten ook in toenemende mate onze Omega-3 Indextest aan hun klanten aanbieden. De Omega-3 Indextest geeft verdere verdieping aan het inzicht dat de EMB test geeft. Wij geven je hier meer informatie en mocht je op basis daarvan interesse hebben ook de indextest toe te voegen aan jouw menukaart neem dan contact op voor de speciale inkoopvoorwaarden.

Wat is een EMB test?

De (Energetisch Morfologische Bloedtest) EMB test is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht.

Bij dit onderzoek wordt dan met zowel een reguliere als complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed en het eerder opgetekende (klinisch) verhaal van de patiënt. Deze geheel andere holistische benadering van een bloedonderzoek kan preklinische & energetische belastingen aantonen.

Deze testmethode geeft een uitslag waarbij de bloedwaarden van rode en witte bloedcellen maar ook trombocyten (hematologisch bloedonderzoek) worden weergegeven. Verder geeft de test inzicht in optimale waardes qua vitaminen en mineralen en eventuele absolute tekorten.

Veel therapeuten gebruiken deze eenvoudige en voordelige methode om bloed individueel te beoordelen. De uitslag van de EMB test geeft de therapeut bijzonder veel waardevolle en bruikbare informatie over verstoringen van het lichaam.

 

Bestel hier nu het voordelige starterspakket

 

Omega-3 Indextest is een waardevolle aanvulling op de EMB test

Waar de EMB test een globale aanduiding geeft over de omega-3 status, geeft de Omega-3 Indextest een exacte meting van de vetzuurstatus en is daarmee een verdere verdieping van het inzicht dat de EMB test geeft.

De Omega-3 Index test is een vetzuurtest die het % meet van maar liefst 26 vetzuren in de rode bloedcelwand waaronder omega-3, omega-6, omega-9 en verzadigde en transvetzuren. De celwand van de rode bloedcel is representatief voor de situatie in vele lichaamscellen.

Je krijgt als therapeut een compleet plaatje van de vetzuurstatus van je klant als onderdeel van een uitgebreid rapport wat verder aangrijpingspunten biedt in de gesprekken met jouw klant.

De Omega-3 Index die wij voordelig aanbieden is van de oorspronkelijke uitvinder cardioloog prof. Von Schacky. Het is de meest robuuste en best gevalideerde indextest. Meer weten over de Omega-3 Indextest en een voorbeeldrapport zien – klik dan hier.

Bloeddruppeltje

Ons bloed stroomt dagelijks duizenden keren rond onze bloedvaten met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen worden door onze bloedvaten van orgaan tot orgaan, van cel naar cel getransporteerd.

Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen transportmiddel, maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem.

Slechts een paar druppels bloed zijn nodig voor het doen van de EMB test en de Omega-3 Indextest. EMB therapeuten zijn gewend aan het afnemen van bloed en voor hen is het toevoegen van de Omega-3 Indextest laagdrempelig.

Speciale voorwaarden voor artsen en therapeuten

Bij Care by Nature hanteren wij bijzonder aantrekkelijke inkoopvoorwaarden.

Bel, mail of app (blauwe knop rechtsonder op iedere webpagina) en we geven je een persoonlijke bestelcode. Met deze code krijg je extra inkoopkorting op onze producten. Meer informatie nodig? Lees dan meer over de beste omega-3 test.

Reacties (0)

Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!

Laat een opmerking achter

Let op: reacties moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden