Driedelige gratis Online Thrive Workshopreeks - Care by Nature

Driedelige gratis Online Thrive Workshopreeks

Jul 11, 2023Karin Tromop

DRIEDELIGE GRATIS THRIVE ONLINE WORKSHOPREEKS

Na een aantal succesvolle Webinars en Online Masterclasses zijn wij na de zomer van start gegaan met een reeks Online Workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling geleid door leiderschapscoach Jo Boniszewski. De volgende workshop is op donderdag 23 november van 19.30 tot 21u!

Wil je je gelijk aanmelden voor de komende workshop? Dat kan via onderstaande linkje of lees eerst rustig de informatie over de workshopreeks op deze pagina.

Workshop 3 – Bouwen van vertrouwen – donderdag 23 nov (19.30-21.00)

 

Floreren in turbulente tijden, hoe doe je dat?

Fundamentele concepten. Praktische oefeningen. Helderheid over je vervolgstappen.

Drie ervaringsgerichte workshops met eenvoudige concepten en praktische tools om jou te ondersteunen bij het floreren in een tijdperk waarin turbulentie en ontwrichting de norm zijn. Gebaseerd op haar boek ‘Thrive in turbulent times’ en verzorgd door executive leiderschapscoach Jo Boniszewski.

We leven en werken in turbulente tijden. Onze wereld is zacht uitgedrukt onvoorspelbaar en onrustig. Het tempo van verandering is adembenemend. We worden geconfronteerd met complexe uitdagingen zoals de klimaatcrisis, gewapende conflicten, wereldwijde viruspandemieën en toenemende welzijns- en burn-outproblemen. Deze hebben een aanzienlijke, zo niet existentiële impact op ons. En ze raken ons allemaal, ook als individuen.

De enige manier om deze turbulentie aan te gaan, is vanuit een staat van innerlijke rust, kalmte en een gevoel van vertrouwen. Van hieruit kan je proactief ‘samenwerken’ met alles wat op je pad komt.

In deze reeks van drie workshops gebaseerd op het in 2022 gepubliceerde boek ‘Thrive in turbulent times’ maak je kennis met drie fundamentele thema’s die je hierbij gaan ondersteunen:

Workshop 1 – Acceptatie van wat er is – dinsdag 12 september (19.30-21.00) – (heeft inmiddels plaatsgevonden).

Workshop 2 – Aanwezig zijn in het moment – woensdag 4 oktober (19.30-21.00) – (heeft inmiddels plaatsgevonden).

Workshop 3 – Bouwen van vertrouwen – donderdag 23 nov (19.30-21.00)

Tijdens elke workshop zal je concepten, hulpmiddelen en oefeningen ervaren die je helpen om:

– kalm en aanwezig te blijven met ‘wat is’

– vertrouwen in jezelf en in je omstandigheden te ontwikkelen

– uitdagingen aan te gaan met meer helderheid en gemak

– jouw volgende stap(pen) te ontdekken én ook te nemen

De workshops bieden je:

Fundamentele concepten

Je maakt kennis met fundamentele concepten en lessen om te floreren in turbulentie. Geen lange theorieën, de kracht zit hem in de eenvoud!

Praktische oefeningen

Deze workshops zijn zeer ervaringsgericht. Je gaat aan de slag met je eigen kans of uitdaging om inzichten te krijgen over de weg voorwaarts voor jou.

Duidelijkheid over vervolgstappen

De concepten en oefeningen stellen je in staat om je eigen volgende stappen te identificeren – wie word je gevraagd te zijn en welke actie ga je ondernemen?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Workshop 3 – Bouwen van vertrouwen – donderdag 23 nov (19.30 – 21.00)

In deze workshop Bouwen van vertrouwen, verkennen we twee aspecten van vertrouwen:

  1. Vertrouwen in het levensproces
  2. Vertrouwen op jezelf en op je vermogen om effectief om te gaan met de uitdagingen van het leven.

Samen, staan we stil bij overtuigingen die je kunnen ondersteunen in het bouwen van je vertrouwen in het leven, zoals:

In elke uitdaging, hoe moeilijk of groot dan ook, schuilt er altijd het potentieel voor leren, ontwikkelen en groeien. Als er iets ‘misgaat’, vertelt het ons dat de huidige omstandigheden niet meer werken. Hoe groter het drama, hoe groter de kans dat iets nieuws en beters zich kan ontsluiten – in jou én in je situatie.

‘Wil een zaadje zijn grootste expressie bereiken, dan moet het eerst volledig ongedaan worden gemaakt. De schaal barst, de binnenkant komt naar buiten en alles verandert. Voor iemand die groei niet begrijpt, lijkt het op volledige vernietiging.”– Cynthia Occelli, auteur en ondernemer.

Wat als we zouden kunnen vertrouwen dat situaties die lijken in elkaar te storten, of uit elkaar te barsten zoals het zaadje, zijn eigenlijk doorbraakmomenten?

En welke mindset kan helpen bij het bouwen van vertrouwen in jezelf en in je vermogen om effectief om te gaan met de uitdagingen van het leven?

Wat als lastige situaties en problemen ons niet overkomen, maar gebeuren door ons en voor ons? En ja,… soms overkomen ze ons misschien gewoon! Maar we kunnen vertrouwen dat ze ons altijd de mogelijkheid bieden om te leren, iets nieuws te ontwikkelen en te groeien. We kunnen er bijvoorbeeld nederiger, dankbaarder, flexibeler of veerkrachtiger uit komen, niet ondanks maar dankzij onze uitdagingen.

In deze derde interactieve Thrive workshop, verken je door middel van oefeningen, zelfreflectie en uitwisselen met andere deelnemers:

  • Wat het thema ‘vertrouwen’ voor jou betekent
  • Hoe jij vertrouwen aanvoelt en ervaart
  • Wat jou kan helpen om verder te bouwen aan vertrouwen – in zowel jezelf als in het leven

Doe jij ook mee op donderdagavond 23 november van 19.30 – 21u?

Schrijf je dan nu in via deze link.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Let op, dit is GEEN webinar; het is een live en interactieve Zoom-workshop.

Deze workshop wordt niet opgenomen.

Bekijk de 3 onderstaande tips om de meeste waarde uit de sessie te halen.

  • Deze workshop heeft de meeste impact en waarde voor jou als je een situatie, project of probleem hebt waar je momenteel mee worstelt of duidelijkheid over wilt krijgen. Je hoeft niet over je omstandigheid te praten, dus het kan zo persoonlijk of uitdagend zijn als je wilt.
  • Samen creëren we de voorwaarden voor een inspirerende, rijke en impactvolle ervaring. Wees bereid om je camera aan te houden, volledig aanwezig te zijn tijdens de workshop en je ontdekkingen en inzichten te delen.
  • Je krijgt de beste ervaring door deel te nemen op een laptop of desktop (in plaats van een telefoon of iPad). Je maakt makkelijker verbinding met andere deelnemers, de chat is veel beter leesbaar en op een laptop of desktop heb je vaak een stabielere verbinding.

Meld je aan:

Workshop 3 – Bouwen van vertrouwen – donderdag 23 nov (19.30-21.00)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Biografie

Deze Thrive workshops zijn verzorgd door Jo Boniszewski (1969). Jo is auteur van het in 2022 gepubliceerde boek ‘Thrive in turbulent times’. Ze werkt als een executive leiderschapscoach, trainer en facilitator met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Voordat Jo coach werd, werkte ze ruim 15 jaar in commerciële businessfuncties onder andere voor Unilever. Ze overbrugt op natuurlijke wijze de kloof tussen het rationele intellect en het intuïtieve weten, tussen taakgerichtheid en mensgerichtheid. Ze spreekt de zakelijke taal van haar klanten en begrijpt door ervaring de problemen en uitdagingen waarmee leiders en ondernemers dagelijks worden geconfronteerd. Ze biedt een effectieve combinatie van geleefde ervaring, theoretische concepten en praktische kaders, evenals tools voor het ontwikkelen van nieuwe capaciteiten en vaardigheden. Hierdoor leer jij ook zeer concreet tijdens haar workshops om met meer gemak en impact te leven en te leiden.

De in Engeland geboren Jo woont in Nederland met haar man René en drie kinderen, Alex (2003), Sophie (2005) en Katie (2009).

Reacties (0)

Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!

Laat een opmerking achter

Let op: reacties moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden