Hoogste zuiverheid

EEN NIEUWE GENERATIE VISOLIE

De zuiverste omega-3 formules

Door gebruik te maken van een unieke milieuvriendelijke technologie wordt de WHC visolie nooit blootgesteld aan extreme hitte, en komt ze nooit in contact met zuurstof. Hiermee is de olie beschermd tegen oxidatie en wordt ze niet ranzig.

Dankzij deze manier van verwerken bevatten de WHC-supplementen geen schadelijke stoffen zoals kwik, PCB’s of andere toxines.

Analysecertificaat

Onderstaande tabel geeft de gangbare zuiverheid voor batches van UnoCardio1000, UnoCardioX2, QuattroCardio, QuattrO3+PS. Onze gangbare waardes overtreffen de internationale farmaceutische en industrie standaarden. Wij streven altijd naar waarden onder (<) de detectielimiet.

GOED = The Global Organisation for EPA and DHA Omega-3: de globale vereniging van producenten en klanten in de omega-3 industrie. Deze vereniging stelt gemiddeld hogere eisen aan de specificaties op visolie en visolie concentraat dan andere lichamen (klik hier door naar de GOED website).

IFOS = The International Fish Oil Standards: bepaald wereldwijd de standaard op het gebied van kwaliteit, veiligheid en zuiverheid (klik hier door naar de GOED website) en biedt onafhankelijke analyse mogelijkheid.

WHC Labs = de specificatie die WHC voor haar inkoop van visolie concentraat aanhoudt bij haar leveranciers.