OMEGA-3 CAPSULES KOPEN?

Omega-3 capsules zijn onmisbaar als aanvulling op een gezond voedingspatroon. Omega-3 vetzuren ondersteunen een gezonde werking van je hart. Daarnaast heeft omega-3 een positief effect op je bloeddruk, triglyceridengehalte, hersenen en ogen. Ook tijdens je zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding is het belangrijk om omega-3 capsules in te nemen. Ben je op zoek naar de beste omega-3 capsules van Nederland? Bestel ze veilig via onze webshop.

Bekijk onze producten

De beste omega-3 capsules voor jouw gezondheid

Uit ontzettend veel wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat omega-3 vetzuren bijdragen aan een gezond lichaam. Sterker nog: de Gezondheidsraad adviseert een minimale dagelijkse inname van 250 mg omega-3 vetzuren EPA en DHA. Per week is dat zo’n 1750 mg, wat ongeveer gelijkstaat aan één portie vette vis per week. Let op: de dagelijkse inname van omega-3 vetzuren EPA en DHA via supplementen mag samen niet meer dan 5000 mg bedragen.

Wil je je huidige voedingspatroon verrijken met de meest betrouwbare, goede omega-3 capsules? Bestel dan via Care by Nature. Wij zijn een professionele aanbieder van omega-3 visolie capsules. Klanten beoordelen ons niet voor niets gemiddeld met een 9,4.

Bekijk onze omega-3 producten

Care by Nature UnoCardio 1000 Voorzijde Omega-3 index Compleet

Omega-3 Index Test – Compleet

Wetenschappelijke test –
De status van de 26 belangrijkste vetzuren in de celwand

Bestellen

UnoCardio 1000

60 softgels –hoogste dosis van 1200mg pure omega-3 per softgel

Bestellen
UnoCardio VEGAN

UnoCardio VEGAN

30 vegan softgels –
Een ongeëvenaarde 800mg omega-3 EPA & DHA uit algenolie

Bestellen
UnoCardio Fish Oil - hoog gedoceerd en zuivere omega-3

UnoCardio FISH OIL

100ml pure vloeibare omega-3 – Maar liefst 2165 mg omega-3 per halve theelepel

Bestellen

Voor 16.00 besteld, morgen in huis

Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-

Vragen? Bel: 035 781 0010

Welk omega-3 supplement is geschikt?

In ons assortiment vind je verschillende soorten omega-3 capsules. Ieder met een ander doeleinde. Neem je bijvoorbeeld omega-3 visolie omdat het goed voor de werking van je hart is? Is je bloeddruk te hoog en wil je aan een gezonde bloeddruk werken? Wil je zorgen voor een optimale zwangerschap voor jou en je kind? Of heb je in het algemeen een omega-3 tekort? Bekijk onze omega-3 keuzehulp en ontdek welk omega-3 supplement het beste bij jou past. Wil je graag meer weten over onze vis- en algenolie capsules of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via de live chat.

Concentratie en zuiverheid in Omega-3 capules

Kies je voor de omega-3 capsules van Care by Nature? Dan kies je voor de beste omega-3 capsules van Nederland. Wij bieden de zuiverste omega-3 formules, met hoge concentraties. En dat met een scherp oog voor duurzaamheid.

Meest zuivere formules

Care by Nature biedt een nieuwe generatie visolie. We maken gebruik van een unieke, milieuvriendelijke technologie. Daardoor wordt de visolie nooit blootgesteld aan zuurstof en extreme hitte. Daardoor is de visolie volledig beschermd tegen oxidatie. Het resultaat: de meest zuivere omega-3 formules. 

Meer over onze zuivere formule >

Duurzame visolie

De visolie capsules worden op een uiterst duurzame wijze gemaakt. De visolie die Care by Nature gebruikt, is afkomstig van vis uit duurzaam beheerde wateren voor de Westkust van Zuid-Amerika. Wij maken uitsluitend gebruik van overvloedig aanwezige vissoorten waarvoor strenge vangstquota gelden. Denk bijvoorbeeld aan ansjovis, sardientjes en makreel. 

Meer over duurzaamheid >

Wat klanten zeggen over Care by Nature

Elena Cheremetova / Leefstijlcoach

Snel geleverd en keurig gecommuniceerd! Complimenten!

Sandra Boelens

Zeer goed advies, vakmensen die hun product verstaan, goede bereikbaarheid voor al je vragen via whatsapp mogelijkheid. Prijs kwaliteit is perfect!

Margot van Essen / Yogadocente

Heel blij met deze omega-3 producten. Mijn favoriet is de UnoCardio VEGAN. Geen enkel vegan omega-3 supplement is zo hoog gedoseerd.
Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Voordelen van omega-3 capsules

Omega-3 visolie is een goede aanvulling op je dagelijkse voedingspatroon. Waarom? Wij sommen de vele gezondheidsvoordelen van omega-3 visolie voor je op. 

 • Beschermt tegen hart- en vaatziekten
  Omega-3 vetzuren zijn goed voor het hart. Daarnaast draagt omega-3 bij aan een gezond vet- of triglyceridengehalte in het bloed. Tot slot zorgt omega-3 voor het instandhouden van een goede bloeddruk. 
 • Gezond voor je hersenen
  Wist je dat je hersenen voor een groot gedeelte bestaan uit vetten? 30% van die vetten bestaat uit omega-3 vetzuren. Om je hersenen gezond te houden is het slikken van DHA een slimme keuze. Dit is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen. 
 • Behoudt gezonde ogen
  Ook je ogen bevatten een heel hoge concentratie omega-3. Een dagelijkse inname van 250 mg DHA draagt bij aan de instandhouding van goed functionerende ogen. 
 • Gezond voor foetussen en zuigelingen
  Omega-3 is met name gezond voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Omega-3 vetzuren dragen namelijk bij aan de goede ontwikkeling van de hersenfunctie en de ogen van foetussen en zuigelingen.

Wat is mijn omega-3 index?

Inmiddels weet je het al: omega-3 is gezond voor je lichaam. Maar hoe weet je of je lichaam voldoende omega-3 vetzuren heeft opgenomen? En hoe check je of de omega-3 als voedingsstof ook echt in de wand van je cellen is terechtgekomen? Je komt er eenvoudig en snel achter via de Omega-3 Index Test. De Omega-3 Index Test is een relatief eenvoudige bloedanalyse waarmee de vetzuursamenstelling van de wand van je lichaamscellen wordt gemeten. Al met één druppeltje bloed kun je maar liefst 26 verschillende soorten vetzuren meten. 

Hoe werkt dat? We bieden via onze webshop twee testen aan: BASIC en COMPLEET. Het uitvoeren van de test is simpel. Je bestelt de testkit online, prikt bloed en stuurt dit bloed op naar ons laboratorium. Vervolgens ontvang jij een rapport met jouw vetzuursamenstelling, relevante ratio’s tussen de verschillende vetzuren, interpretatie en aanbevelingen. Nieuwsgierig? Lees meer over de Omega-3 Index test. 

Bestel een Omega-3 indextest Lees meer over onze de Omega-3 indextest
Care by Nature UnoCardio 1000 Voorzijde Omega-3 index Compleet

Omega-3 Index Test – Compleet

Wetenschappelijke test –
De status van de 26 belangrijkste vetzuren in de celwand

Bestellen

Heb je vragen over Omega-3 capsules?

We helpen je graag! Bel, WhatsApp, of mail ons.