Greenyourself Workshop: Wat je zaait, ga je oogsten! - Care by Nature

Greenyourself Workshop: Wat je zaait, ga je oogsten!

May 28, 2024Karin Tromop

Wij hebben sinds vorig jaar een fijne samenwerking met Brenda Bas. Brenda geeft regelmatig workshops over gezonde voeding voor ons. Op zaterdag 29 juni geeft Brenda een Greenyourself workshop in de Moestuin van Jagtlust In Hilversum.
Tijdens de workshop leer en ervaar je de facetten van de helende kracht van groenten en kruiden rechtstreeks uit de natuur. Wat doet dit precies in je lichaam? Het is heel boeiend en interessant om dit te weten. En het geeft je op een makkelijke en logische manier de regie naar meer vitaliteit. Trakteer jezelf, of je moeder, of je vriendin op deze Greenyourself workshop voor een onvergetelijke ervaring!
We starten met koffie/thee en een biologische lekkernij. Na een korte kennismaking en uitleg over voeding en vitaliteit, gaan we de prachtige natuur in op het Landgoed, waaronder de moestuin. Daarna gaan we aan de slag met het maken van puur en lekker eten voor een gezamenlijke lunch.

Na afloop krijg je een exemplaar van het mooie Greenyourself receptenboek t.w.v. EUR 27,- mee naar huis. Heb je dit boek al? Kies dan een ander boek met vitale recepten, bijvoorbeeld één van de waardevolle fermentatieboeken van Christian Weij of Peter van Berckel.

Datum: 29 juni 2024
Tijd: 10.00 – 13.30 uur
Locatie: De Moestuin van Landgoed Jagtlust, Hilversum/Kortenhoef
Kosten: 75,-

Reacties (0)

Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!

Laat een opmerking achter

Let op: reacties moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden