IFOS, LABDOOR EN FRIEND OF THE SEA

Friend of the Sea

Friend of the Sea is een eco-keurmerk voor duurzaam gevangen en gekweekte vis. Het is een project van de World Sustainability Organisation voor de certificering en promotie van zeevruchten uit duurzame visserij en aquacultuur. De standaard voor wildvangst bevat criteria ten aanzien van de doelsoort, het ecosysteem en beheer. De beoordeling wordt uitgevoerd door een onafhankelijke, geaccrediteerde partij.

Zie voor meer informatie de website van Friend of the Sea

IFOS

IFOS (International Fish Oil Standards) is het grootste onafhankelijke keuringsinstituut van omega-3 visolie capsules. Wanneer een omega-3 supplement een IFOS keurmerk heeft dan heb je zekerheid over de versheid, zuiverheid en werkzaamheid van het supplement. Onze supplementen worden periodiek gecertificeerd door IFOS om daarmee de zuiverheid en hoogwaardigheid van onze supplementen aan te kunnen tonen.

Zie voor meer informatie de website van IFOS

Labdoor

Labdoor is een onafhankelijk Amerikaans bedrijf dat supplementen test. Zij controleren of producten ook echt hebben wat ze claimen en of ze schadelijke ingrediënten of verontreinigingen bevatten. Al 5 jaar op rij heeft Labdoor onze UnoCardio 1000 als de nr 1. visolie getest op zuiverheid en kwaliteit. Ook UnoCardio X2 staat al jaren hoog in de top 10 van de lijst met beste visolie.

Zie voor meer informatie de website van Labdoor