Omega-3 supplementen kopen?

De beste omega-3 supplementen van Nederland vind je bij Care by Nature. Via onze website kun je eenvoudig, snel én veilig jouw gewenste omega-3 producten bestellen. Ons assortiment is zeer veelzijdig. Wil je bijvoorbeeld je weerstand een boost geven, je bloeddruk verlagen of een optimale zwangerschap tegemoet gaan? Voor alle verschillende doeleinden vind je de juiste omega-3 supplementen. Bekijk hieronder ons volledige aanbod aan omega-3 producten. 

48.95 Incl. BTW

60 softgels - Hoogste dosis van 1200 mg pure omega-3 per softgel in best opneembare triglyceride vorm met 1000 IE zonnevitamine D3 en natuurlijk sinaasappelaroma.  

69.95 Incl. BTW

Wetenschappelijke test. De status van de 26 belangrijkste vetzuren in de celwand van de rode bloedcel besproken in een uitgebreid rapport met verbetertips.

43.95 Incl. BTW

30 VEGAN softgels - Een ongeëvenaarde 800 mg omega-3 EPA & DHA uit algenolie in een vegan softgel. Ontwikkeld voor veganisten die omega-3 in de voeding missen. -Wegens succes uitverkocht, weer beschikbaar eind augustus 22. Plaats gerust alvast een voorbestelling-.  

48.95 Incl. BTW

60 softgels - Maar liefst 1150 mg hoogzuivere omega-3 per softgel in uitstekend opneembare vorm.

30.95 Incl. BTW

60 softgels - Compleet supplement voor onze opgroeiende kinderen: hoogzuivere omega-3, vitamine D3, GLA en fosfatidylserine.

29.90 Incl. BTW

200 ml - Krachtige omega-3 olie voor honden. Bevat 1620 omega-3 met 780 EPA en 525 DHA.  

63.95 Incl. BTW

1 maand verpakking - Combinatieblister voor mensen boven de 35 jaar: 30 softgels UnoCardio X2, 30 softgels UBIQOR, 30 tabletten Vitamine K2 & D3.

49.95 Incl. BTW

60 softgels - Omega-3 in unieke combinatie met NEM eierschaalmembraan.

34.95 Incl. BTW

30 softgels - combinatie speciaal voor hersenen en ogen: hoogzuivere omega-3 met belangrijke vitaminen en mineralen.

Aanbieding!
Vanaf: 28.40 Incl. BTW / maand

Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is.

37.95 Incl. BTW

30 softgels - Hoogzuivere mix van omega-3 (uit vis-), 6 (uit bernagie-), 7 (uit duindoorn-) en 9 (uit olijf-) olie.

24.95 Incl. BTW

500 gram - Rijke natuurlijke bron van omega-3 ALA, vezels (lignanen) ter ondersteuning van een gezond cholesterolgehalte.

29.95 Incl. BTW

6 shots van 60 ml - met collageen (10 g per shot), BCAA's, co-enzym Q10 en citroenmelisse-extract voor physiek en mentaal herstel na inspanning

99.95 Incl. BTW

60 softgels - Vitamine en mineralen complex in combinatie met omega-7 uit duindoornolie. Ondersteunt een zachte en soepele huid en gezonde haargroei.

10.00 Incl. BTW

Testset WHC supplementen. De set bevat testbuisjes van alle WHC producten.

52.95 Incl. BTW

Meet de vetzuursamenstelling van jouw celwanden. Ontvang een helder rapport met belangrijke observaties.

Aanbieding!
195.12 Incl. BTW

Pakketaanbieding: 1 Omega-3 Indextest (COMPLEET) en 3 doosjes UnoCardio 1000

Aanbieding!
258.00 Incl. BTW

Pakketaanbieding: 2 Omega-3 Indextesten (COMPLEET) en 3 doosjes UnoCardio 1000

54.95 Incl. BTW

60 softgels - CoQ10 is een voedingsstof die in elke cel van ons lichaam voorkomt en een rol speelt in de energieproductie in onze cellen.

27.45 Incl. BTW

60 stuks - Prachtige vitamine mix ter ondersteuning van goede weerstand en immuniteit, gezonde botten en sterke tanden en gezonde bloedstolling.

73.95 Incl. BTW

60 softgels in blisters - 30 stuks UnoCardio 1000 en 30 stuks O'HISA. Een totaalproduct wat de voordelen van onze twee topsellers combineert.  

Aanbieding!
264.33 Incl. BTW

6 verpakkingen van 60 softgels - Maar liefst 1200 mg pure omega-3 per softgel in goed opneembare vorm met 1000 IE zonnevitamine D3.  

Aanbieding!
148.23 Incl. BTW

6 verpakkingen van 60 stuks - Prachtige vitamine mix ter ondersteuning van goede weerstand en immuniteit, gezonde botten en sterke tanden en gezonde bloedstolling.

Aanbieding!
345.33 Incl. BTW

6 maand verpakkingen - Combinatieblister voor mensen boven de 35 jaar: 30 softgels UnoCardio X2, 30 softgels UBIQOR, 30 tabletten Vitamine K2 & D3.

Aanbieding!
167.13 Incl. BTW

6 verpakkingen van 60 softgels - Compleet supplement voor onze opgroeiende kinderen: hoogzuivere omega-3, vitamine D3, GLA en fosfatidylserine.

0.00

10 leefstijl- en voedingstips die bijdragen aan het onderhouden van een gezonde bloeddruk zonder medicijnen te gebruiken. Direct na bestelling ontvang je een download link in jouw mailbox!

0.00

10 heerlijke vette vis recepten, rijk aan omega-3 speciaal voor ons ontwikkeld door chef-kok Hans Gerritsen van Het Vislokaal. Direct na bestelling ontvang je een download-link in jouw mailbox!

Aanbieding!
17.50 Incl. BTW

In dit boek toont Leen Steyeaart dat je op een andere manier je dromen kunt verwezenlijken dan volgens de mannelijke norm. Ook geeft ze in dit boek een brede waaier van mogelijkheden om je hormonen en je zenuwstelsel op een natuurlijke manier in balans te brengen.

Aanbieding!
15.00 Incl. BTW

'Stralend door de menopauze' is het eerste boek dat een positief verhaal brengt over de overgang. Leen Steyaert vertelt je hoe je door een gezonde levensstijl en met natuurlijke middelen de ongemakken van de overgang kunt vermijden of beperken.

Aanbieding!
17.50 Incl. BTW

In dit boek toont Leen Steyeaart dat je op een andere manier je dromen kunt verwezenlijken dan volgens de mannelijke norm. Ook geeft ze in dit boek een brede waaier van mogelijkheden om je hormonen en je zenuwstelsel op een natuurlijke manier in balans te brengen.

19.95 Incl. BTW

Spraakmakend boek van de oprichter van WHC - Jo Wyckmans waarin hij voeding een medicijn noemt en daarmee meteen veel stof deed opwaaien in de traditionele medische wereld.    

Omega-3 visolie supplementen voor een gezond lichaam

Wist je dat omega-3 vetzuren bijdragen aan een fit en gezond lichaam? Omega-3 is namelijk goed voor de ontwikkeling van de hersenen en ogen. Daarnaast hebben omega-3 vetzuren een gunstig effect op je bloeddruk en triglyceridengehalte. Ook tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding is omega-3 onmisbaar.Dat aanvullende omega-3 inname erg belangrijk is, onderstreept de Gezondheidsraad ook. Zij adviseren een minimale dagelijkse inname van 250 mg omega-3 vetzuren EPA en DHA. Dit houdt in dat je ongeveer één keer per week vette vis moet eten. Maar, de meeste mensen krijgen deze minimale inname niet binnen. Daarom slikken zij visolie supplementen om toch de belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen.

Op zoek naar goede omega-3 supplementen?

Wil jij jouw voedingspatroon ook aanvullen met voldoende omega-3 vetzuren? Bestel dan de visolie capsules van Care by Nature. Bij ons kun je omega-3 kopen van de meest hoge kwaliteit. Wij zijn een professionele aanbieder van omega-3 visolie supplementen met een gemiddelde klantbeoordeling van een 9,4.

Welke omega-3 supplementen passen bij mij?

Je vindt op onze website heel veel verschillende soorten omega-3 supplementen. Maar hoe kom je erachter welk supplement geschikt is voor jou? Wij maken het je gemakkelijk. Maak gebruik van onze omega-3 keuzehulp en ontdek wat goede visolie is voor jou. Wil je graag meer weten over onze visolie capsules of wil je persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op via de live chat.

Hoe weet ik dat dit goede omega-3 supplementen zijn?

Bestel je de omega-3 producten van Care by Nature? Dan ga je voor de beste omega-3 supplementen van Nederland. Hoe we deze belofte waarmaken? Dat lees je hieronder.

Vooruitstrevende en milieuvriendelijke technologie
Om onze visolie te kunnen verwerken tot supplementen gebruiken we een unieke, milieuvriendelijke technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de visolie nooit wordt blootgesteld aan zuurstof en extreme hitte. Het voordeel? Dat is dat de visolie volledig beschermd is tegen oxidatie. Het resultaat: de meest zuivere visolie met de een zeer lage oxidatie of  TOTOX waarde en dus neutrale smaak en geen vissige oprispingen.
Duurzame visolie supplementen
Koop je onze visolie supplementen? Dan maak je een verantwoorde keuze. Onze omega-3 capsules bevatten de meest duurzame visolie en worden op een duurzame manier vervaardigd. Wij maken gebruik van visolie die afkomstig is uit zorgvuldig beheerde en goed gecontroleerde wateren bij de westkust van Zuid-Amerika. Daarbij maken wij alleen maar gebruik van overvloedig aanwezige vissoorten waarvoor een streng vangstquotum geldt. Denk bijvoorbeeld aan ansjovis, sardientjes en makreel. Lees meer over duurzame visserij.

Op een rij: de voordelen van omega-3 supplementen

Krijg jij voldoende omega-3 binnen? De kans is groot dat je hier ‘nee’ op antwoordt. Daarvoor moet je namelijk minimaal 2 keer per week 200 gram vette vis eten en eigenlijk zou je dagelijks een dosis omega-3 binnen moeten krijgen om je gebruik direct weer aan te vullen. Het is daarom aan te raden om dagelijks een visolie supplement in te nemen. Dit vormt een goede en gezonde aanvulling op je dagelijkse voedingspatroon. Wat precies de voordelen zijn van omega-3 supplementen? We sommen ze voor je op.

 • Verkleint de kans op hart- en vaatziekten
  Het is wetenschappelijk bewezen: omega-3 vetzuren ondersteunen de goede werking van je hart. Daarnaast draagt omega-3 bij aan een gezond vet- of triglyceridengehalte in het bloed. Tot slot draagt omega-3 bij aan het instandhouden van een goede bloeddruk. Kortom: het innemen van extra omega-3 verkleint de kans op hart-en vaatziekten. Dagelijks 250 mg omega-3 ondersteunt de gezonde werking van je hart.
 • Hersenen blijven gezond
  Omega-3 vetzuren ondersteunen de gezonde werking van je hersenen. Je hersenen bestaan voor een heel groot deel uit vetten. Maar liefst 30% van die vetten zijn omega-3 vetzuren. Wil je je hersenen gezond houden? Dan is het verstandig om omega-3 supplementen te slikken. Dagelijks 250 mg omega-3 vetzuur DHA ondersteunt de gezonde werking van je hersenen
 • Ogen blijven gezond
  Wist je dat je ogen ook een hoge concentratie aan omega-3 vetzuren bevatten? Om ervoor te zorgen dat je ogen goed blijven functioneren, is een dagelijkse inname van 250 mg omega-3 vetzuur DHA aan te raden. 
 • Gezond voor foetussen en zuigelingen
  Met name zwangere en lacterende vrouwen hebben baat bij het slikken van omega-3 supplementen. Deze extra vetzuren hebben namelijk een positief effect op de ontwikkeling van de hersenfunctie en de ogen van foetussen en zuigelingen. Zwangere vrouwen wordt aangeraden nog eens 200 mg omega-3 bovenop de normale aanbeveling voor hersenen en ogen in te nemen.

Heb je vragen over onze omega-3 producten?

We helpen je graag verder! Chat, bel, WhatsApp of mail met ons.