Online Workshops Green Yourself - Care by Nature

Online Workshops Green Yourself

Jan 02, 2024Karin Tromop

ONLINE WORKSHOPS Green Yourself

Wij gaan 2024 starten met een aantal gratis workshops over gezonde voeding: Eet je fit!

Na een aantal succesvolle Webinars, Online Masterclasses door Casper Beukema en een reeks Online Workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling door leiderschapscoach Jo Boniszewski gaan wij dit jaar starten met een workshopreeks gegeven door Brenda Bas. Brenda is auteur van het boek Green Yourself en heeft het programma Eet je Fit gelanceerd.

Wil je je gelijk aanmelden voor de komende gratis workshop? Dat kan via onderstaande linkje of lees eerst rustig de informatie over de workshop op deze pagina.

Online Workshop: Intermittent Fasting – dinsdag 13 februari (19.30 – 20.30) – Brenda Bas

Live Kookworkshop in Soest – door Brenda Bas – medio maart -> stuur ons een mail bij interesse. 

Online Workshop Intermittent Fasting – (Dinsdag 13 februari 19.30-20.30)

Intermittent Fasting, je hoort er tegenwoordig veel over. En dat is niet voor niets, het brengt veel positiefs teweeg. Je verliest sneller vet, je valt dus makkelijker af. Ook verbetert je insuline gevoeligheid en versterkt het je immuunsysteem. Maar hoe pas je intermittent fasting nu precies toe? Is het voor iedereen geschikt? En hoe zien de verschillende methoden van intermittent fasting eruit? Dat en nog veel meer leggen we uit tijdens de workshop: Intermittent Fasting en het nut van voedingsrust. Wil je deelnemen? Schrijf je dan hier in!

Biografie Brenda Bas

Deze Online workshops zijn verzorgd door Brenda Bas. Brenda Bas is gepassioneerd door voeding en de effecten op onze vitaliteit.

In 2008 verhuisde Brenda Bas naar een landelijke plek aan de rand van Soest en begon daar, uit hobby, een moestuin. Het kweken van groente in alle variëteiten werd een passie toen ze merkte hoe lekker het was en welk effect het had op haarzelf en haar gezin.

Door het eten van meer verse groente voelde iedereen zich beduidend fitter dan daarvoor. Ze verdiepte zich in de gezonde werking, werd natuurvoedingskundige en raakte gefascineerd door de kracht van met name groene bladgroente. Het werd de start van Greenyourself.

Met een echtgenoot die werkt in de gezondheidssector en al in 2008 benoemde dat het zorgstelsel in Nederland niet meer betaalbaar is, besloot Brenda zich te richten op ‘de andere kant van de medaille’: als we beter gaan eten wordt ons lichaam sterker en gezonder. Logisch gevolg zal zijn dat ons zorgstelsel dat tot één van de besten in de wereld gerekend wordt, in stand kan blijven. Win-win.

Na grondige bestudering besloot Brenda de verse groente en fruit uit haar moestuin te gaan verwerken met een hogesnelheidsblender. De krachtige motor en hoge rotatiesnelheid van een hogesnelheidsblender kan de taaie celwanden van bladgroente openen en alle gezonde stoffen vrijmaken, met als resultaat meer vitaliteit en een gezond gewicht. En met de juiste recepten is het resultaat ook heel lekker.

Ook volgde Brenda een 3-jarige coach opleiding die haar een grondige basis bracht om als leefstijlcoach mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl zowel fysiek als mentaal.

Wat is Eet je Fit?

Eet je Fit is het leefstijlprogramma van Circle-Fit en Greenyourself van Brenda Bas waarin je in 12 weken begeleid wordt naar de fitste versie van jezelf. Want als je je fit voelt dan kun je ook lekker blijven bewegen, nu én later!

Voor meer informatie over het leefstijlprogramma verwijzen wij graag naar een speciale informatiepagina over het Eet je fit programma.

Brenda Bas heeft het boek Green Yourself geschreven. Je kunt het boek hier bestellen.

GreenYourself van Brenda Bas staat bordevol recepten met groente en fruit gemaakt met de hogesnelheidsblender

 

Reacties (0)

Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!

Laat een opmerking achter

Let op: reacties moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden