De zuiverste en krachtigste omega-3

Ondersteun dagelijks de gezonde werking van je hart, hersenen en ogen

Nederlanders bewust maken van hun omega-3 status en het belang van een dagelijkse dosis omega-3 is wat ons dagelijks drijft. Een gezonde omega-3 spiegel is een belangrijk onderdeel van gezond opgroeien en ouder worden – “from cradle to grave”. Wij bieden arts en therapeut de robuuste en wetenschappelijk gebruikte vetzuurtest van Omegametrix samen met ongeëvenaard krachtige en zuivere omega-3 uit vis en algen van WHC. Lees hier meer over de gezondheidsvoordelen van omega-3 vetzuren EPA en DHA.

Doe eenvoudig thuis de Omega-3 Indextest en weet waar je staat

Omega-3 vetzuren EPA en DHA zijn essentiele vetzuren. Die krijg je via je eten binnen want je maakt ze niet zelf aan. Eet je minder dan 2 keer per week vette vis of ben je veganist dan is jouw omega-3 index te laag en kan dat gevolgen hebben voor de gezonde werking van hart, hersenen en ogen en een gezonde bloeddruk en een gezond bloedvet gehalte. Meet jouw vetzuurstatus met onze Omega-3 Indextest en kijk wat jij kunt doen om die te verbeteren. Lees meer over de indextest->

Bestel UnoCardio 1000 – het krachtigste omega-3 supplement

Bij ons krijg je de meest zuivere omega-3 in een krachtige therapeutische dosis. WHC uit België is wereldwijd marktleider voor de beste omega-3 en wij zijn hun exclusieve distributeur in Nederland. De kern van WHC is UnoCardio: omega-3 van de hoogste concentratie uit visolie of algenolie in best opneembare triglyceride vorm. Wil jij alleen de beste kwaliteit voor jezelf, jouw gezin of jouw klant? Neem dan UnoCardio van WHC. Met bewezen invloed op de omega-3 index. Bekijk alle omega-3 supplementen

Biedt je klanten het beste en neem UnoCardio op in jouw praktijkaanbod

Wij richten ons op arts en therapeuten met dieper begrip voor het belang van een goede omega-3 status als onderdeel van verdere behandeling. Professionals die kiezen voor kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid. En die in hun praktijk graag ondersteund worden door persoonlijke, flexibele en snelle service. Uiteraard bieden wij ook de meest aantrekkelijke inkoopvoorwaarden zonder allerlei lastige verplichtingen of commerciële druk. Ook direct leveren aan jouw klant is mogelijk. Bel, mail of app ons!

Onafhankelijk als beste beoordeeld en gecertificeerd

De uitzonderlijke concentratie, kwaliteit en duurzaamheid van WHC supplementen wordt onafhankelijk beoordeeld, geverifieerd en gecertificeerd door IFOS, Labdoor en Friend of the Sea En klanten bevestigen dat beeld: In de VS beoordelingen klanten UnoCardio 1000 met een 4.8 uit 5 op Amazon (>600 reviews) en is UnoCardio 1000 Amazon’s Choice.

Wil jij je bloeddruk verlagen?

Wij geven je 10 voeding- en leeftstijl tips om je bloeddruk te verlagen, dit zonder het gebruik van medicijnen.

Heb je vragen?

Bel ons op

Whatsapp

(via de blauwe knop rechts onderaan)